Si aquestes buscant una bicicleta elèctrica compacta a dia d'avui, tenim bones notícies per a tu. Et anem a explicar tot sobre la ADO A16, una de les bicicletes elèctriques compactes mes interessants de l'mercat actual, que a més té un model germà ADO A20. ADO és una de les empreses que més aposta per la bicicleta elèctrica, la filosofia de zero emissions i la qualitat de l'servei postvenda.

ADO A16

La ADO A16 ofereix un motor de 250W i una velocitat màxima de 25 km / h tot i que es pot augmentar a 35km / h. Disposa de quatre maneres per facilitar la conducció. Les maneres estan numerats i classificats segons el nivell d'assistència electrica.

La ADO A16 pot pujar pendents de fins a 30º d'inclinació, pel que fa a l'autonomia, depenent de la manera seleccionat, pot recórrer fins a 70 km. Al manillar trobem una pantalla LCD amb la qual pots veure tota la informació de les teves rutes i l'estat de la bicicleta.

ADO A16

És capaç de suportar una càrrega màxima de 120 kg, té pneumàtics reforçats de 16 polzades i frens de doble disc per a més seguretat. A més, el seient i el manillar són regulables en alçada. Compta amb un desviador Shimano de 7 velocitats.

Sobre el paper, la ADO A16 sembla una gran bicicleta elèctrica plegable; el que realment promet és el servei d'atencion a el client que ofereix. Sembla que ADO ha posat tota la carn a la graella i s'ha centrat en l'assistència postvenda i la logística, el que hauria d'ajudar a generar confiança en el consumidor. Òbviament, és aviat i el temps dirà si tot va bé.

ADO A16

Les millors ofertes per aconseguir el ADO A16 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

ADO A16

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top