Si aquestes buscant una bici elèctrica compacta avui tenim bones notícies per a tu. Et anem a explicar tot sobre la ADO A20, una de les bicicletes compactes i elèctriques més interessants de l'mercat actual. ADO és una de les companyies que mes aquesta apostant per la bicicleta elèctrica, la filosofia de les 0 emissions i la qualitat de servei post-venda.

ADO A20

ADO A20 ofereix un motor de 350W i una velocitat màxima 25 km / h encara que es pot augmentar fins a 35 km / h. Té quatre maneres per ajudar-lo a conduir. Les maneres estan numerats i classificats segons el nivell d'assistència d'energia electrica.

ADO A20 pot pujar pendents de fins a 30º d'inclinació, respecte a l'autonomia, depenent de la manera seleccionat pot arribar fins als 80km. Al manillar trobem una pantalla LCD amb la qual podràs veure tota la informació de les teves recorreguts i l'estat de la bicicleta.

ADO A20

És capaç de suportar una càrrega màxima de 120 kg, té uns pneumàtics reforçats de 20 polzades i doble fre de disc parell més seguretat. A més, tant el selló com el manillar es poden ajustar en alçada. Compta amb un canvi Shimano de 7 velocitats.

Les millors ofertes per aconseguir el ADO A20 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

ADO A20

CUPON: BGADOA20

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

VIDEO

Desplaça cap amunt
Scroll to Top