El projector Alfawise A80 és un projector amb un gran preu comparant amb la resta de projectors que tenen resolució nativa de projecció HD. Que si li connectem 1 miniPC o TV-box per utilitzar-lo com reproductor multimèdia que admeti tots els formats d’àudio i vídeo, tindrem un gran conjunt. Aquest és un projector senzill i de mida petita però que pel seu preu ens garanteix un mínim de resolucion per a utilitzar-lo més enllà de esporàdicament.

Alfawise A80

Entrant en detall, el projector Alfawise A80 és un LCD amb una resolució real de 1280 × 720 píxels, lluminositat de 2800 Lumens i un contrast de 2200: 1. El focus i la correccion trapezoïdals són manuals i podem aconseguir una pantalla amb unes dimensions d’entre 28 i 180 polzades amb una distància de projecció que va entre els 1,2 i 5,5 metres. Es pot penjar al sostre de forma invertida ja que té una funció per voltejar la imatge i en la part inferior un peu ajustable. El xassís és de plàstic, aquesta refrigerat per un ventilador i compta amb un unico altaveu intern de 8 ohm / 5W.

Alfawise A80

Per connectar el projector Alfawise A80 tenim diverses tipus de connexions, trobem un parell de ports USB 2.0, jack d’àudio de 3,5 mm, connector AV, VGA i un HDMI 1.4a IN on podem connectar consoles, reproductors Blu-Ray o qualsevol altre dispositiu. També s’inclou un comandament a distància per infrarojos i en aquest cas no tenim comandaments de control en el xassís d’ell mateix projector.

Les millors ofertes per aconseguir el Alfawise A80 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Alfawise A80

Gearbest 76€AQUIACTUALITZAT
CUPON: U6E86G9YGI
Gearbest 116€AQUINOU
CUPON: GBA80BD28

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top