Hi ha molts purificadors d’aire interessants en el mercat avui en dia, però la majoria d’ells són dispositius bastant voluminosos destinats a apartaments més grans. No obstant això, si aquesta buscant un equip que no ocupi molt espai i no necessiti àmplies funcions de control intel·ligent o sensors avançats, el purificador Alfawise P1 s’ha dissenyat pensant en tu i, a més, és molt més barat. A més, també estalvia bastant energia, ja que la seva potència nominal és de només 15 W.

Alfawise P1

La companyia Alfawise ha estat una de les empreses que més ha aprofitat aquestes dates per promocionar molts dels seus productes tecnològics, ja que gairebé tots comptes amb rebaixes realment cridaneres. En aquest cas tenim a l’Alfawise P1 HEPA, un bell i útil mini purificador d’aire.

Alfawise P1

Aquest mini purificador és presentat amb un estil minimalista fabricat en un material blanc d’ABS, permetent així adaptar-se perfectament a qualsevol entorn on es posi. Compta amb unes dimensions de 16.00 x 16.00 x 25.00 centímetres i un pes aproximat de 1.54 quilograms.

Disposa de 2 configuracions de velocitat, una alta i una altra baixa per a diferents necessitats. Depenent de la velocitat farà més soroll o menys, a la velocitat baixa a penes se sent, sent 33dB i 51dB per a la velocitat alta, sent així un dispositiu que atorga un entorn tranquil i confortable.

Alfawise P1

Pel que fa a la neteja, quan sigui necessari, el Alfawise P1 HEPA s’emetrà un senyal per notificar que cal canviar el filtre per un de nou (3000 hores d’ús mitjana per cada paquet de filtres).

Les millors ofertes per aconseguir el Alfawise P1 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Alfawise P1

Gearbest 39€AQUIACTUALITZAT
CUPON: ALFAP1APPL – GIZGBP1CP

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top