El projector Alfawise Q9, FHD dins de la gamma de preus habitual en equips d’aquesta resolució nativa. No obstant això si mirem atentament les seves especificacions veiem que es publicita que aquesta equipat amb un llum de res menys que 16.000 Lumens. A la fi de l’article es publiquen les ofertes amb el preu mes baix que he trobat, per si a la fi us interessa comprar-lo.

Alfawise Q9

El projector Alfawise Q9 utilitza la coneguda tecnologia LCD-TFT, amb una resolució nativa FullHD de 1920 × 1080 píxels, una lluentor de fins a 16.000 lúmenes i contrast de 1000:1. El focus és manual, la correccion trapezoïdal també i podem aconseguir una pantalla que va entre les 40 i 300 polzades amb una distància de projecció que va entre els 1,8 i 5m. Com és habitual en alguns projectors aquest inclou modes de projecció frontal, posterior i en sostre i també té un parell d’altaveus de 5W integrats dins del seu xassís de plàstic que pel que veiem aquesta vegada no inclou tecles de control.

Alfawise Q9

D’altra banda el reproductor multimèdia intern pot ser compatible, donat el seu preu, amb formats d’àudio AC3 i vídeo .MKV pel que potser no cal connectar-lo a un un miniPC o TV-box extern per poder reproduir aquests formats com en molts projectors xinesos.

Alfawise Q9

Pel que fa a connectivitat trobem dos ports USB 2.0, 2 ports HDMI, un connector VGA, sortida analògiques d’àudio i connector A / V. Entre els accessoris que es lliuren trobem a més de cables també un comandament a distància per infrarojos.

Les millors ofertes per aconseguir el Alfawise Q9 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Alfawise Q9

Gearbest 161€AQUINOU
CUPON: GBALQ902
Gearbest 211€AQUIACTUALITZAT

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top