Si no us agrada netejar els critales de casa teva, o no tens temps per a aquestes coses, el Alfawise S60 Pro és un robot neteja cristalls que es pot convertir en el teu gran aliat. Simplement has de posar-ho sobre la superfície de vidre que vols netejar i el sol farà tota la feina.

Alfawise S60 Pro

I no només és la feina que et lleves, sinó la seguretat, es va acabar l’haver d’estar desmuntant les fulles de les finestres per poder netejar-les, o el treure el cap a l’exterior amb aquestes postures acrobàtiques en què en el fons te la jugues. Ja no hi ha necessitat de prendre el risc de pujar escales perilloses per netejar l’exterior, finestres altes o difícils d’aconseguir en edificis alts.

Alfawise S60 Pro

El Alfawise S60 Pro és una versió actualitzada de l’robot de neteja de finestres Alfawise S60, que pot netejar 1 metre quadrat en només 3 minuts. Aquest robot de neteja de finestres és especial perquè pot ser utilitzat no només per a la neteja de finestres sinó també per rajoles, rajoles, marbres i altres superfícies relliscoses. La tecnologia incorporada d’intel·ligència artificial identifiqués els marcs de les finestres i els obstacles. Càlcul i programació de la ruta de neteja òptima per a una màxima eficiència.

Alfawise S60 Pro

En cas de tall de corrent o d’alimentació, la seva algoritme intel·ligent evita el risc de caiguda, romanent en el vidre durant 30 minuts. La corda de seguretat professional per escalar amb 150 kg de resistència és la tercera garantia de seguretat. A més, és bastant còmode i si no tens el comandament a mà pots fer servir el mòbil com a comandament Bluetooth.

Les millors ofertes per aconseguir el Alfawise S60 Pro mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Alfawise S60 Pro

Gearbest 113€AQUIACTUALITZAT

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top