Us presentem a l’robot aspirador Alfawise V9S dissenyat en el color blanc característic de la marca i que dóna als seus electrodomèstics un aspecte net i elegant, ve equipat amb sensors LDS i SLAM que li permeten veure al voltant de 10 vegades per segon per generar així un mapa precís de la teva llar, una vegada que ha acabat de netejar-per primera vegada.

Alfawise V9S

Així mateix, gràcies al fet que compta amb navegació mitjançant giroscopi, realitza moviments en ziga-zaga en una ruta específica perquè no es deixi cap àrea bruta o amb pols, a més de que, a l’ésser un robot aspirador híbrid, també pot fregar, i això ho aconsegueix gràcies a l’dipòsit d’aigua que ve integrat amb el de pols perquè així sigui més eficient i pugui escombrar i fregar a el mateix temps.

El sistema de navegació és de doble giroscopi i que, a més, es combina amb un seguiment de moviment òptic dual juntament amb altres sensors per aconseguir planificar a la perfecció una ruta de neteja efectiva. Utilitza, com diem, la seva aplicació per controlar el Alfawise V9S quan estiguis fora de casa o programalo perquè netegi setmanalment o diàriament, a més de que verifiqui l’estat de la neteja.

Alfawise V9S

Té un dipòsit per a la pols és de 475 ml, el que significa que pot emmagatzemar gran quantitat de brutícia sense que hagis de molestar-te en haver de buidar amb freqüència. En adicion, pel que fa a l’dipòsit de líquids, aquest ofereix una capacitat de 220 ml, per la qual cosa podrà escombrar i fregar sense problemes. I, si el Alfawise V9S necessita recarregar el seu energia, quan el seu bateria sigui menor a el 30 per cent de la seva capacitat tornés a la seva base de càrrega per carregar-se i poder continuar el treball més tard. La bateria d’aquest robot aspirador és de de 2600mAh que poden traduir-se en 100 – 120 minuts de temps de treball.

Alfawise V9S

El Alfawise V9S és capaç d’elevar-en un pendent de 2 cm i, amb això, protegir així els teus sòls. Les seves dimensions es resumeixen en 32,50 x 32,50 x 9,60 cm amb un pes de 4,8 kg, de manera que, com debò, no es tracta d’un robot aspirat voluminós i no ocupa molt espai a casa teva. Així mateix, pot inclinar-27 graus i neta en una àrea de 150 metres quadrats.

Les millors ofertes per aconseguir el Alfawise V9S mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Alfawise V9S

Gearbest 232€AQUIACTUALITZAT
CUPON: GBHS061401 – GBHS061802

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top