Avui mentre estava buscant productes interessants, m’he trobat amb la barra de so Alfawise XBR – 08, aquest és un model que, sense ser de gamma alta, ofereix opcions més que suficients per a ofereixen un funcionament complet i solvent per a la majoria dels usuaris . Així, per exemple, cal destacar que aquest dispositiu està acabat en metall i que té unes dimensions de 59,50 x 16,50 x 12,00 centímetres, amb un pes de 1,6 quilos. Per tant, i gràcies al seu color negre, és possible col·locar en tot tipus de mobles de saló. Per cert, per a millora el seu ús aquesta barra arriba amb comandament a distància.

Oferta Alfawise XBR - 08 TV Soundbar

Pel que fa a la qualitat de so, ja que el que ofereix aquest producte és so estèreo ja que els quatre altaveus treballen en dos canals diferents, sumant una potència de fins a 40 W. La definició és força bona, ja que els controladors són de 40 mil·límetres i alguns detalls addicionals que s’han de conèixer en aquest apartat són els següents: Freqüència: 20 Hz – 20 kHz, Relacion senyal / soroll: 95 dB.

Oferta Alfawise XBR - 08 TV Soundbar

Per fer més senzill l’ús de la barra Alfawise XBR – 08 s’inclou una pantalla tipus LED on es veu la inflació de les recreacions que es realitzen, i no falten botons físics per si cal donar-li ús (estan ubicat al lateral). A part, i això és un bon detall, a l’interior del producte s’inclou un sintonitzador FM que permet escoltar la ràdio si així es desitja.

Oferta Alfawise XBR - 08 TV Soundbar

En l’apartat de connectivitat, a la Alfawise XBR – 08 no li falta pràcticament de res. Un exemple és que disposa de xip Bluetooth 5.0, pel que és possible enviar continguts des de terminals iOS i Android sense cap problema. A part, en aquest accessori trobaràs un HDMI; connexions USB; connexió de 3,5 mil·límetres; i, addicionalment, ranura per a targetes de memòria des de la qual és possible reproduir continguts. Vaja, que no li falta de res.

Les millors ofertes per aconseguir el Alfawise XBR – 08 TV Soundbar mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Alfawise XBR – 08 TV Soundbar

Gearbest 47€AQUIACTUALITZAT
CUPON: GBXBR03521

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top