El nou Bip U PRO, arriba de manera oficial a l’mercat, un dispositiu que no li fa ombra els d’alta gamma, pel seu atractiu preu. Aquesta versió millorada de l’Amazfit Bip U, se l’anomena Bip PRO perquè afegeix xip GPS amb sensor geomagnètic, micròfon, la qual cosa ens permetrà rebre trucades directament des del SmartWatch. Control per veu amb Alexa, la incorporació de GPS i GLONASS. Mas totes les especificacions que ja tenia anteriorment Bip U PRO.

Amazfit Bip U PRO

La novetat ve ara, el Amazfit Bip U PRO, incorpora l’última tecnologia en assistent. Alexa, ja aquesta incorporada en el dispositiu de canell per poder donar-li ordres en qualsevol moment i en qualsevol lloc. Si tens altres dispositius intel·ligents amb Alexa, tens el control, i mai millor dit.

Amazfit Bip U PRO

Ara, el Bip U PRO, detecta més de 60 esports amb us sensors. Inclou sensors com la mesurament d’oxigen en sang. Mesura la freqüència cardíaca 24/7 sense haver de pensar en el percentatge de la bateria, per mesurar el son i els nivells d’estres sense problemes.

Amazfit Bip U PRO

Si tenies en ment adquirir el teu Rejos intel·ligent, el Amazfit Bip U PRO és la teva oportunitat perfecta per gaudir de totes les seves gran novetats noves com ALEXA. És un rellotge que pot plantar cara a tots els dispositius de la seva competència.

Les millors ofertes per aconseguir el Amazfit Bip U PRO mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Amazfit Bip U PRO

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top