La família de smartwatchs d’Amazfit Stratos aquesta d’enhorabona amb la sortida a l’mercadodel nou Xiaomi Huami Amazfit Stratos 3. Encara que és un wearable amb una tecnologia centrada majoritàriament en els esportistes, es pot usar diaramente sense cap problema gràcies ha seu disseny. Disposa de fins a 19 tipus d’esports és capaç de registrar el nou rellotge intel·ligent Xiaomi.

Amazfit Stratos 3

Com comentàvem aquest Huami Amazfit Stratos 3 està dissenyat perquè els esportistes puguin esprémer a el màxim. Els 4 botons laterals serveixen per interactuar amb el rellotge de formes mes rapida i senzilla mentre fem esport. D’altra banda, compta amb un emmagatzematge intern de 4GB per guardar la nostra música favorita que podràs escoltar amb els auriculars bluetooth.

Compta amb un total de 19 maneres esportius. A part dels que ja inclouen els models anteriors com natació, senderisme, ciclisme, etc. I han inclòs nous esports com tennis i futbol. A més, compta amb Firstbeat l’algoritme que utilitzen els esportistes d’elit.

Amazfit Stratos 3

Pel que fa a el disseny podem dir que és molt similar a el del seu antecessor el Stratos 2. Compta amb una pantalla rodona AMOLED de 1’34 polzades i una resolució de 320 x 320 píxels. A aquesta pantalla l’han anomenat Fullmoon que roman sempre activa i que es veu molt millor a plena llum de el dia. A més d’estar protegida amb Corning Gorilla Glass 3.

Finalment, la bateria és de 300 mAh. Disposa de dos modes d’ús, el Start Mode per a una funcionalitat completa amb una autonomia de 7 dies, en canvi, amb la Manera Ultra que redueix les funcionalitats i augmenta la seva autonomia a 2 setmanes.

Amazfit Stratos 3

Per finalitzar no vull oblidar parlar sobre els sensors de l’Xiaomi Huami Amazfit Stratos 3, que són molt similars a l’Amazfit GTR. El sensor òptic BioTracker PPG per la freqüència cardíaca de forma més precisa. També hi trobem un acelerometro, giroscopi, barometre i el sensor geomagnètic. Cal destacar el xip Sony GNSS que millora la precisió de la ubicació soportanto tant GPS com GLONASS, beidu o Galileu.

Les millors ofertes per aconseguir el Amazfit Stratos 3 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Amazfit Stratos 3

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top
Scroll to Top