Xiaomi ens porta un nou wearable, en aquest cas és el Xiaomi Amazfit T-REX que ve amb una pantalla AMOLED de 1,3 polzades, 360 × 360 píxels de resolució, protecció Gorilla Glass 3, un sensor que mesura la freqüència cardíaca, amb acceleròmetres de tres eixos, GPS de doble freqüència, GLONASS i fins i tot Bluetooth 5.0 LI.

Amazfit T-REX

Xiaomi Amazfit T-REX té una bateria de 390mah ofereix fins a 20 dies d’ús normal, 66 dies usant-ho com un rellotge basico i fins a 20 hores usant el GPS contínuament. Té monitorizacion de 14 activitats esportives, incloent la manera triatló que arribés posteriorment a través d’una actualització via OTA.

Xiaomi Amazfit T-REX amb la capacitat per resistir condicions adverses (temperatures d’entre -40 i 70 graus, per exemple) fins a 240 hores de resistència a la humitat i 96 hores de resistència a alcalins. També és resistent fins a 50 metres de profunditat. Cal dir que compta amb l’estàndard de resistència militar MIL-STD-810G.

Amazfit T-REX

El T- Rex compta amb quatre botons físics en ambdós costats molt útils en cas que la pantalla s’embruti en senders amb molta pols o fang. És compatible amb tots els dispositius Android 5.0 o iOS 10.0 o superior.

Característiques Xiaomi Amazfit T-REX

  • Pantalla 1.3
  • Dimensions i pes: 47.7 X 47.7 X 13.5 mm i 58 grams
  • Bateria de 390 mah
  • Resistència 5 ATM i MIL-STD-810G
  • Sensors: Sensor BioTracker PPG Optical (sensor cardíac), acceleròmetre, sensor geomagnètic, Sensor de llum ambiental i GPS / GLONASS
  • Connexió Bluetooth 5.0 BLE

Les millors ofertes per aconseguir el Amazfit T-REX mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Amazfit T-REX

CUPON: TREX95

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

VIDEO

Scroll to Top
Scroll to Top