Anem a parlar de l'Echo Dot és un altaveu intel·ligent que es controla amb la veu i que fa servir l'Alexa Voice Service. Gràcies al seu disseny, és ideal per a qualsevol habitació. Simplement demana-li musica, les notícies o informació. Pots trucar a qualsevol que tingui un dispositiu Echo o l'app Alexa, i controlar els teus dispositius de domòtica intel·ligent compatibles amb el controz per veu.

Amazon Echo Dot

Fes que les tasques domèstiques siguin més fàcils: fa servir la veu per configurar temporitzadors o afegir elements als teus llistes. També pots assabentar-te de les notícies, de la previsió de el temps o de l'estat de l'transit, i preguntar els resultats esportius, la cartellera dels cinemes de la teva zona o simplement qualsevol curiositat.

Encén la llum de la habitació abans d'entrar a l'habitació, puja la temperatura de l'termòstat o atenua els llums quan vagis a veure una pelicula al sofà: tot això sense moure un dit. Controla dispositius compatibles amb el control per veu i el teu altaveu intel·ligent connectats a altres gadgets de la llar.

Amazon Echo Dot

Una de les coses que mes m'agrada és que mitjançant l'ús de la veu per demanar una cançó, un artista o un àlbum en Amazon Music, Spotify Premium, TuneIn i altres serveis. Si tens dispositius Trobo repartits en diverses habitacions, podràs omplir de musica tota la teva casa. A més, pots escoltar emissores de ràdio i narracions de llibres.

Les Skills són les Aplicacions d'Alexa, que t'ajuden a treure-li el màxim partit a el dispositiu. Fes servir les Skills per jugar a l'Trivial, per escoltar les notícies o per relaxar-te escoltant el so de la pluja. Només has de dir "Alexa, vull començar a utilitzar Skills" i se't obrirà un nou món de possibilitats sense ni tan sols moure't del llit.

Les millors ofertes per aconseguir el Amazon Echo Dot mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Amazon Echo Dot

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top