Que meravella d'auriculars, els Apple Airpods Max representen el millor auricular mai creat per Apple situant així en una línia hi-end superior en el meu opinion als models Beats que va ser la gran adquisicion de la companyia de Cupertino en àudio.

Apple Airpods Max

Gràcies al seu transductor mecànic creat per Apple el so arriba a nivells mai abans aconseguits en un auricular Bluetooth embolicant i separant totes les capes musicals perquè puguis escoltar tots els instruments de forma individualitzada podent posicionar espacialment. El resultat és un auricular equilibrat que agradés a tothom, ja siguis un basshead amant de l'House o de l'Death Metal o et decantis per la música clàssica o acústica.

En aquests Apple Airpods Max s'han polit tots els detalls a el màxim donant com a resultat els auriculars de diadema mes còmodes mai creats ja que podràs passar-te hores i hores amb elles que ni els notessis que els portes posats gràcies al seu perfecte ajustament.

Apple Airpods Max

No oblidem de fer menció especial a la seva particular estoig ja que guarda les copes completament deixant la diadema com nansa, resultant així molt pràctic i amb prou feines ens ocupés espai.

Disposen de cancelacion de soroll activa amb la que et submergiràs completament en la música aislandote completament de el món exterior a l'asilar per complet el so extern. encara que també tindràs la possibilitat de desactivar per d'aquesta forma poder escoltar tot el que t'envolta que és una cosa molt pràctic quan fem esport o si estem esperant que algú truqui a la nostra porta.

Apple Airpods Max

Disposaràs ni més ni menys que fins a 20 hores de reproducció continuada i això tractant-se d'un auricular amb cancelacion activa de soroll és molt. Cal tenir en compte que els Apple Airpods Max disposen d'una autonomia de 4,5 hores (que podem perllongar guardant-los en l'estoig).

Les millors ofertes per aconseguir el Apple Airpods Max mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Apple Airpods Max

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

VIDEO

Scroll to Top
Scroll to Top