El nou iPhone 12 es planta al mercat amb una pantalla OLED de mes resolució, un disseny renovat que afecta l'experiència diària amb el i una doble càmera conservadora sobre el paper. Destacant per la seva pantalla Super Retina XDR OLED de 6,1 polzades, processador Apple A14 Bionic, 4 GB de memòria RAM i doble càmera del darrere capaç de gravar vídeo en alta resolució 4K Dolby Vision.

Apple iPhone 12

En l'apartat de la pantalla trobem una pantalla Super Retina XDR de 6,1 polzades amb True Tone, té un disseny totalment de vidre i acer inoxidable de grau quirúrgic, és resistent a l'aigua i a la pols i té classificació IP68 segons la norma IEC 60529 (fins a 6 metres de profunditat durant un màxim de 30 minuts).

L'iPhone 12 té una càmera posterior dual de 12 Mpx amb manera de retrat, control de profunditat, il·luminació de retrat, HDR intel·ligent i vídeo 4K Dolby Vision HDR de fins a 60 fps. I a la part frontal, trobem TrueDepth de 12 MP amb manera de retrat, control de profunditat, il·luminació de retrat i Smart HDR 3.

Apple iPhone 12

En la manera desbloqueig l'iPhone 12 compta amb reconeixement facial mitjançant la càmera TrueDepth, es pot carregar mitjançant càrrega sense fil amb carregadors MagSafe de fins a 15W, càrrega sense fils amb carregadors Qi de fins a 7,5W o USB.

Pel que fa a sistema operatiu aquest iphone té iOS 14 el sistema operatiu mòbil més personal i segur del món. Aquesta ple de funcions avançades i s'ha dissenyat per protegir la teva privadesa. I té sensors com: barometre, giroscopi de tres eixos, acelerometro, sensor de proximitat i sensor de llum ambiental.

Apple iPhone 12

Característiques Apple iPhone 12

  • Pantalla: Pantalla Super Retina XDR de 6.1 polzades
  • Processador: Xip biònic A14 amb Neuronal de cerca de proxima generació
  • Camara del darrere: Sistema de cambra dual de 12MP (Ultra Wide i Wide)
  • Camara frontal: Camara TrueDepth de 12 MP
  • Bateria: Compatible amb accessoris MagSafe i carregadors sense fil Qi

Les millors ofertes per aconseguir el Apple iPhone 12 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Apple iPhone 12 64GB

Apple iPhone 12 256GB

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

VIDEO

Scroll to Top