El Beelink U55 és un mini PC amb processador Intel Core i3-5005 de 14nm amb 2 nuclis i 4 fils amb una velocitat bàsica de 2Ghz. Un dels seus punts forts és que té un disseny tan compacte permet al seu instalacion en qualsevol espai, fins darrere d’un monitor lloc amb cargols.

Beelink U55

Gràcies a la seva targeta gràfica Intel HD 5500 serà capaç de reproduir contingut en qualitat 4K amb grans detalls. És perfecte per a usuaris que necessiten dissenyar imatges o editar vídeo. Ve amb 256GB d’emmagatzematge en SSD i 8GB de RAM DDR3L.

Beelink U55

Ve amb sistema de refrigeracion intern per evitar el sobreescalfament de l’equip. I té connexió per cable de xarxa, a més de connexió Wifi, entrada de 2 USB 2.0, 2 USB 3.0, 2 HDMI, USB C i entrada per targeta microSD. Totes aquestes connexions et permeten connectar-lo a multitud d’aparells electrònics, com ara un gamepad bluetooth per jugar com si estiguessis a qualsevol consola.

Beelink U55

Aquest PC ve amb Windows 10 preinstal·lat, perquè puguis gaudir de totes les funcions avançades d’aquest sistema operatiu. L’assistent Cortana pot convertir el teu ordinador en un autèntic company de la teva vida diària. Busca informació ràpidament a través del seu control de veu. Amb Windows 10 pots sincronitzar la pantalla amb qualsevol dispositiu.

Les millors ofertes per aconseguir el Beelink U55 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Beelink U55 8GB/256GB

Gearbest 227€AQUINOU
CUPON: GBCNU5501

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top