Preu mínim en una de les millors bombetes led del mercat, la bombeta la controlem mitjançant el telèfon intel·ligent i per a això haurem d’instal·lar l’aplicació Yeelight que ens permetrà accedir a totes les seves funcions. Des d’aquí és possible utilitzar-la en manera llum blanca a on seleccionarem la temperatura de color que preferim segons l’ús que li anem a donar, des d’un blanc càlid fins a un fred. O bé usar-la en mode RGB per crear ambients amb els seus 16 milions de colors. Funciona mitjançant Wi-Fi i mitjançant el mòbil o mitjançant qualsevol interruptor Xiaomi (com pot ser el famós cub) la encendrem o apagarem a voluntat.

Precio Minimo de la Bombilla Xiaomi Yeelight RGB

La bombeta es pot programar perquè s’encengui i es apage, i a més, tenim la possibilitat de crear escenes o bé seleccionar algunes de les predefinides, una d’elles per exemple simulés el foc d’una llar, una altra és perfecta per donar un ambient romàntic , fins i tot és possible simular sortides i postes de sol o bé que ens acompanyi mentre veiem a la televisió nostra pelicula o sèrie preferida utilitzant per a això el programa definit.

Precio Minimo de la Bombilla Xiaomi Yeelight RGB

També li podem posar la nostra pròpia música ja que una les opcions de l’aplicació analitza el so al nostre voltant i adapta els llums a aquest en cada moment per així tenir una experiència d’inmersion total en les nostres cançons favorites. Una altra de les seves possibilitats consisteix a simular un determinat color per mitjà d’una foto on ens reproduirà la tonalitat exacta d’un punt de la mateixa.

Bombilla Xiaomi Yeelight RGB

Banggood 15€AQUIACTUALITZAT
Gearbest 17€AQUIACTUALITZAT
Gearbest 18€AQUINOU
Banggood 19€AQUINOU
CUPON: TTxBG10
Banggood 22€AQUIACTUALITZAT
Gearbest 32€AQUIACTUALITZAT
Gearbest 32€AQUIACTUALITZAT
Gearbest 32€AQUIACTUALITZAT

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top