El CHUWI HeroBook Pro és un ordinador portàtil de gamma mitjana que, com el seu mateix nom ho indica, es tracta d’una revisió de el model original amb algunes petites millores de rendiment. Molt bons materials de fabricació, un teclat de mida completa, pantalla de 14 polzades i una llarga autonomia de bateria són només algunes de les especificacions tècniques que ressalten a aquest dispositiu.

Sent un ordinador de preu tan assequible no es pot esperar la presència dels últims components d’Intel en el seu interior, de manera que una vegada mes es troba funcionant el model Intel Gemini Lake N4000 funcionant a una freqüència màxima de 2,6 GHz, així com el complement d’una gràfica integrada Intel UHD 600.

CHUWI HeroBook Pro 14.1

Munta el Windows 10 com a sistema operatiu, mentre que la memòria RAM de 8 GB en format DDR4 dóna prou per obtenir una fluïdesa davant la realització de les tasques tradicionals i l’ejecucion de diversos programes en simultani. Per emmagatzematge, hi ha 256 GB disponibles en el seu interior en format SSD per a una major velocitat de lectura i gravació.

En connectivitat sense fils, se suporta tant Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac en doble freqüència, 2.4G + 5G, a més de Bluetooth 4.0 per a la seva sincronització amb tot tipus de perifèrics i accessoris externs. També hi ha una càmera frontal dedicada a la realització de videotrucades amb una qualitat mínima de 0,3 megapíxels.

CHUWI HeroBook Pro 14.1

El teclat de l’HeroBook Pro compleix amb les exigències gràcies a l’addicio d’una superfície de mida completa distància de 17 mm entre les tecles i una sensació general molt confortable a l’hora de prémer en velocitat. El trackpad tampoc escatima la seva grandària amb una superfície de 5,75 polzades amb compatibilitat per a una varietat de gestos tàctils, fins a quatre dits en simultani i un control precís general. D’aquesta manera, ni tan sols cal tenir a mà un ratoli per poder realitzar les tasques de el dia amb comoditat.

CHUWI HeroBook Pro té unes dimensions oficials de 33,20 x 21,40 x 2,13 cm, un pes de 1,39 quilograms i una comercialització que es troba únicament en color gris per tota la seva carcassa externa així com les vores que envolten a el seu teclat, el qual disposa de tecles en negre a l’igual que els bisells que estan als quatre costats de la pantalla.

Si el que interessa és la qualitat de la pantalla, el seu panell IPS de 14,1 polzades posseeix una resolució òptima de 1920 x 1080 píxels, mentre que el seu suport per a tecnologia. Si lo que interesa es la calidad de su pantalla, su panel IPS de 14,1 pulgadas posee una resolucion optima de 1920 x 1080 pixeles, mientras que su soporte para tecnologia “Glare-Proof” tiene en cuenta el cuidado de la vista de losusuarios para quienes pasan muchas horas al frente del ordenador.

Les millors ofertes per aconseguir el CHUWI HeroBook Pro 14.1 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

CHUWI HeroBook Pro 14.1 8GB/256GB

Gearbest 260€AQUIACTUALITZATversion 2020
CUPON: M4D3CB52B6DEB001

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top