Us presentem la nova aspiradora sense fil VC20 Pro de Deerm a, guanyadora de diferents premis de disseny, dóna al buit un nou significat. Aquest disseny globalment renombrat porta el futur a casa. No només l'aspiradora és visualment atractiva, sinó que també es pot subestimar el rendiment del PRO VC20 . Aquest nou i innovador model de Deerma ofereix accés a fins a 17000 PA a succió per no menys de 50 minuts en una bateria carregada.

Deerma VC20 Pro

La VC20 Pro us permet aspirar i fregar diferents superfícies, o fer ambdues coses alhora! D'aquesta manera, podreu estalviar molt de temps i energia. Amb la Deerma VC20 Pro podrà deixar els seus sòls lluents sense gaire esforç. L'aparell esta equipat amb un potent motor sense escombretes de nova generacio. Això ha permès augmentar la seva potència fins a un 60% en comparació amb el model anterior, i la potència de succió fins a un 110% . Això, combinat amb el conducte d'aire recte, fa del VC20 Pro un fantàstic netejador de brutícia.

Deerma VC20 Pro

El raspall elèctric per a terres us permet aspirar tots els racons. Gira 180 graus i es pot doblegar 90 graus, el que li permet netejar sota els mobles oa les cantonades amb facilitat i precisió. Equipat amb truges suaus i un rascador en espiral, recull a fons tots els residus, netejant cada centimetre del terra.

Deerma VC20 Pro

Pel que fa a la bateria aspiri sense interrupcions. La Deerma VC20 Pro té fins a 50 minuts de durada de la bateria. Perquè pugui netejar tota casa a fons. Què més fa que sigui tan potent? L'avançat sistema de gestió de la bateria BMS perllonga la vida de la bateria i garanteix un rendiment òptim.

Deerma VC20 Pro

Gràcies a aquesta aspiradora podrà covertir casa seva en un lloc net i saludable. Un eficient sistema de filtració ho fa possible. Inclou un filtre HEPA que atrapa fins i tot les partícules de pols més fines. Una càmera ciclonica especial i microporosa s?encarrega de reforçar la seva acció. Els residus es dirigeixen al dipòsit de 0,6 l equipat amb un filtre ciclonic. Buidar-ho és molt fàcil. Només cal descargolar-lo i llençar els residus a la galleda de les escombraries. Tant els elements filtrants com el dipòsit de pols es poden rentar sota l'aixeta.

Les millors ofertes per aconseguir el Deerma VC20 Pro mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Deerma VC20 Pro

CUPON: BGCZDRE3

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

VIDEO

Scroll to Top
Scroll to Top