DJI acaba de presentar el seu nou dron, el DJI Air 2S és un dron de gamma mitjana-alta que pesa 595 grams precisament per això es tracta del primer dron de la seva mida capaç de capturar imatges de fins a 20 megapíxels i vídeo en 5,4K gràcies al seu sensor d'una polzada.

DJI Air 2S

El dron es pot adquirir en dues configuracions: el pack de sèrie, que inclou el dron, el control remot, bateria i tot el necessari per fer fora vola, mentre que el pack "Vola mes", que inclou un total de tres bateries , filtres ND, un centre de càrrega i una bandolera.

Pel que fa a les càmeres, el DJI Air 2S munta un sensor CMOS d'una polzada amb una resolució de 20 megapíxels i píxels de 2,4 micres (per capturar més llum) sota una lent gran angular de 22 mil·límetres amb obertura f / 2.8. El dispositiu és capaç de gravar en 5,4K a 30 FPS i en 4K a 60 FPS, així com de treure imatges de 20 megapíxels. Té zoom digital, estabilitzador mecànic de tres eixos i un emmagatzematge intern de 8 GB.

DJI Air 2S

I per a la transmissió de l'contingut, el DJI Air 2S compta amb quatre antenes i la darrera versio de OcuSync, O3, que permet retransmetre imatges a una distància màxima de 12 quilòmetres. L'autonomia total de l'dron ascendeix a uns 31 minuts.

Aquest dron aquesta preparat per fer diverses activitats de forma autònoma, i així, fer fotos i vídeos aeris sense complicar-se massa. Ja que ve amb unes maneres de gravació configurats. Entre ells estan MasterShot (el dron planifica una ruta de vol i grava per si sol), Focus Track (que segueix a el subjecte) o QuickShot, que ja coneixem d'altres productes de DJI.

DJI Air 2S

Per a això el dron compta compta amb sensors bidireccionals de quatre direccions que avisen el pilot quan hi ha un obstacle. El pilot automàtic, APA 4.0, permet a l'dron sortejar els obstacles "a la perfecció i de manera autònoma", expliquen des de la companyia.

També té el sistema AirSense (per advertir el pilot de la presència d'avions o helicòpters), funció de tornada a el punt d'origen i el sistema de geoperimetraje GEO 2.0, que ajuda a l'pilot a mantenir-se fora de zones restringides o sensibles. Tot està pensat perquè l'usuari pugui centrar-se en fer fotos i vídeos i no tant en el pilotatge en si.

Les millors ofertes per aconseguir el DJI Air 2S mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

DJI Air 2S

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

VIDEO

Desplaça cap amunt
Scroll to Top