El DJI FPV el drone de carreres que tothom estava esperant, arriba a velocitats de fins a 140km/h, capaç d’accelerar de 0 a 100 en tan sols 2 segons. El pack inclou les ulleres DJI FPV V2 i el comandament de control. Amb un rang d’abast màxim de 10KM. La marca, ha decidit no limitar a l’drone en res, pots destinar-lo a les carreres, a les acrobàcies i a el vol lliure. El drone el defineixen híbrid per aquesta raó.

DJI FPV

Maneres d’ús de l’DJI FPV:

Normal: És un control convencional com amb qualsevol altre DJI FPV, manté l’estabilitat per si mateix, avisa d’obstacles i s’atura automàticament si ho detecta molt a prop.

Instruccions: Et permetrà esprémer a el màxim el drone. Tindràs el teu tot el control sobre tots els paràmetres: graus de inclinació, estabilització, sensors desactivats, velocitat màxima de 140 km/h

Sport: Si decideixes pilotar en mode sport, el drone tindrà una combinació dels dos anteriors. Et donarà mes del normal en rendiment amb els sensors de seguretat encesos per donar-te una certa seguretat a l’hora que pilons el drone. Com la estabilizacion que estarà activada. Aquesta destinat per experimentar un nivell de vol alguna cosa mes lliure però amb ajuda perquè millors les teves habilitats.

DJI FPV

dades tècnics

  • Velocitat màxima 140 km/h
  • Camara amb resolució 4K, 60 FPS, 120 MBPS, estabilitzador d’un eix, estabilizacion EIS i 150 graus de camp visual.
  • Sensors: davanters i inferiors per detectar obstacles i assistir l’aterratge. GPS i sistema ADS-B per detectar altres aeronaus.
  • Autonomia de 20 min.
  • Transmissió de vídeo amb qualitat màxima de 810p a 120 fps i 50 mbps. Latència inferior a 28 ms fins a 10 km de transmissió
  • Al Pack de DJI FPV Combo et inclouen: Les ulleres DJI Goggles FPV V2, el Drone mes bateria i el comandament.

Les millors ofertes per aconseguir el DJI FPV mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

DJI FPV

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

VIDEO

Desplaça cap amunt
Scroll to Top