DJI és el lider indiscutible del mercat a drones, acaba de llançar al mercat el nou i renovat DJI Mavic Air, amb el qual s’espera repetir l’èxit en vendes aconseguit pels seus antecessors com, el Drone DJI Mavic PRO i el DJI Spark. Aquest nou dron s’ha dissenyat amb l’objectiu de treure el màxim partit al drone però reduint la seva mida i el seu pes.

DJI Mavic Air

Podem dir sense cap dubte, que l’Mavic Air és una meravella de l’enginyeria i del disseny construït per anar amb tu a on sigui que et portin els teus aventures. Aquest drone és extremadament portàtil i plegable, i ofereix un rendiment i una funcionalitat d’alta gamma per poder explorar sense límits. Sens dubte farà gaudir als amants dels drones mes exigents.

El Mavic Air té una autonomia de vol de 21 minuts, gràcies a les noves bateries de liti d’alta intensitat, amb l’Air podràs volar de forma estable amb vents de fins a 36 km / hia una altitud de fins a 5000 metres sobre el nivell del mar . Pel que fa a la memòria interna compta amb una ranura per a targetes microSD, però incorpora 8 GB d’emmagatzematge.

DJI Mavic Air

El disseny d’aquest dron és excel·lent, és tan alt i ample com un telèfon quan aquesta plegat, pesa 430 grams, un pes força reduït per a un drone amb aquestes característiques. El control remot que utilitza, és amb un disseny plegable, reduït i ergonòmic amb el qual pots sostenir teu telèfon per a més comoditat.

Disposa del nou ActiveTrack amb una major precisió de seguiment i pot ser utilitzat en mes situacions que el seu antecessor, ja que pots seguir persones fins i tot si estan corrent, saltant, o amb bicicleta.

DJI Mavic Air

El Mavic Air compta amb un estabilitzador mecànic en tres eixos, el rendiment ha estat optimitzat al màxim. Els amortidors de l’estabilitzador estan disposats en un triangle, de manera que podràs fer fotos i vídeos encara més estables. Concretament, fins a 25 fotos en només vuit segons, unes fotos nítides panoràmiques esfèriques de 32 MP. A més podràs realitzar fotos panoràmiques horitzontals, verticals i de 180 graus. Podràs gravar vídeos en 4K a 30 fps i a 100 Mbps, per capturar cada instant en qualitat UHD.

A més, inclou el SmartCapture, que ens permet controlar d’una forma intuïtiva de controlar el Mavic exclusivament amb la mà. Pots fer-ho enlairar-se i controlar-lo amb gestos, fer fotos i vídeos. Podràs trobar dues versions disponibles la versió normal i la versió combo.

Paquet Normal: El Drone, Comandament de control, 1 Bateria, Carregador i Helices de recanvi

Paquet Fly More Combo: 2 Bateries extra (3 Bateries en total),, Comandament de control, Borsa de transport, Carregador Multiple de fins a 4 bateries, Adaptador Power Bank i Helices de recanvi

Les millors ofertes per aconseguir el DJI Mavic Air mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

DJI Mavic Air

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top