S’acaba de presentar el nou DJI Mini 2. La seva nomenin ja dóna a entendre quines són algunes de les seves característiques i avantatges. El nou DJI Mini 2 ve a substituir el DJI Mavic Mini i millora les funcions per volar així característiques per a la presa de fotografies i vídeo.

Aquest és el successor de l’DJI Mavic Mini original. Les diferències principals tenen a veure amb les seves millores en capacitats de vol i motors més potents. D’altra banda, millora la seva captura d’imatge així com la transmissió de dades en directe perquè la connexió sigui més fiable.

DJI Mavic Mini 2

Compta amb una única càmera amb sensor d’1 / 2,3 y tamaño de 12 MP. Este sensor permite grabar videos hasta en 4K limitados a 30 fotogramas por segundo. Dispone de estabilizador de tres ejes para evitar y es posible guardar las fotografias ademasde en JPEG tambien en RAW para la posterior edicion.

El programari intern permet diferents maneres de captura preprogramats. Els QuickShots realitzen diferents moviments de l’drone de forma automàtica mentre grava un objectiu. Per exemple és possible fer espirals, orbitar un objecte o fer una trajectòria similar a un bumerang entre altres funcions.

DJI Mavic Mini 2

A més, pot fer fotografies panoràmiques de 180 graus, esferes fetes amb 25 fotografies juntes o gran angulars a partir de 9 imatges unides. La càmera, per descomptat, incorpora la possibilitat de tret amb temporitzador o la captura de tres imatges diferents en diferents exposicions per combinar-les en un HDR.

Encara que sens dubte l’interessant aquí són els sensors i les funcions implementades en el drone. El GPS permet tenir un seguiment més precís d’on es troba el drone. D’altra banda també compta amb sensors de proximitat superiors, inferiors i laterals perquè el drone automàticament eviti la colision amb objectes. DJI destaca algunes funcions com el geoperimetraje perquè el drone no entri en àrees prohibides, l’opció per retorn a el punt d’origen o els límits d’altitud programables.

Les millors ofertes per aconseguir el DJI Mavic Mini 2 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

DJI Mavic Mini 2

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

VIDEO

Scroll to Top
Scroll to Top