És la primera vegada que us donem informació d’una càmera per gravar les nostres activitats esportives, en aquest cas és la DJI Osmo Action capaç de gravar a 4K, integra doble LCD per poder usar-la en mode subjectiu. És resistent a immersions (de fins a 11 metres).

DJI Osmo Action

Osmo Action té dues pantalles, una a la part posterior i una altra a tot color en la part frontal (aquesta ens serà de molta ajuda quan vulguem gravar-nos a nosaltres mateixos). La pantalla del darrere mesura 5.7 centímetres, mentre que la frontal és de 3.5. Integra dues micròfons per gravar àudio i un altaveu.

DJI Osmo Action

Com hem comentanado anteriorment, la Osmo Action captura vídeo en qualitat 4K a 60 fps o 4 a 30 fps amb HDR i té sistemes d’estabilizacion. Té un estabilitzador anomenat rocksteady. És resistent a l’aigua i permeten fer fotos mentre es grava i fer timelapses.

DJI Osmo Action

Per descomptat, la càmera DJI Osmo Action pot connectar-se a l’aplicació DJI Mim per a smartphones mitjançant Wi-Fi o Bluetooth per a la transferència de contingut.

Les millors ofertes per aconseguir el DJI Osmo Action mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

DJI Osmo Action

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top