Si has decidit comprar un d'aquests robots de neteja intel·ligents avui et portem el més complet i assequible que pots comprar avui en dia. Ens estem referint a l'Dreame Bot L10 Pro de què anem a començar per el més important, i és que té un poder de succió de 4.000 Pa, sent el doble que les aspiradores roboticas convencionals.

Dreame Bot L10 Pro

Això permet eliminar d'una sola passada tota la pols, brutícia o fins i tot el pèl de les mascotes. A més, els seus raspalls centrals han estat dissenyats perquè no pateixin embolics amb els pèls que vagi trobant i poder seguir aspirant amb eficàcia.

La segona cosa mes destacable d'el Dreame Bot L10 Pro és el seu sistema de navegació Lidar, i és que amb cada neteja ira registrant en un mapa la superfície de la nostra llar, sent mes eficient en cada aspirat a el conèixer millor la casa cada vegada. A més és capaç de detectar objectes i així evitar xocar contra ells, podent evitar-sense cap complicació.

Dreame Bot L10 Pro

Per últim, no podem oblidar-nos d'un dels aspectes que més busca la gent, la seva autonomia. En aquest cas garanteix netejar amb una sola càrrega una superfície aproximada de 250 metres quadrats. Quan ha acabat o si necessita més temps, torna a casa per carregar la bateria i reprendre la neteja quant aquesta carregada.

Les millors ofertes per aconseguir el Dreame Bot L10 Pro mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Dreame Bot L10 Pro

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top
Scroll to Top