Avui presentem el Xiaomi Dreame Bot L10 Pro és un robot aspirador que realitza la neteja en sec i en humit de la teva llar. La novetat ha rebut millores com un nou sistema de navegació, un programari millorat i un dipòsit d'aigua electrònic.

Dreame Bot-Robot aspirador L10 Pro

A més, és mes eficient, més silenciós i més autònom que la generació anterior. Aquest model disposa d'internet Wi-Fi integrat, el que li permet controlar l'aspiradora directament des del seu telèfon intel·ligent des de qualsevol part de món. La durada de la bateria és de 150 minuts, temps en el qual l'aspirador pot netejar completament una habitació gran.

Dreame Bot-Robot aspirador L10 Pro

Xiaomi Dreame Bot L10 Pro aquesta tancat en una carcassa rodona, la manca de cantonades afilades afecta positivament el moviment de el dispositiu a l'habitació. Gràcies a la seva baixa altura, l'aspiradora és capaç de netejar fins i tot en llocs de difícil accés. Mentre neta, l'aplicació dibuixa un mapa de ruta.

Dreame Bot-Robot aspirador L10 Pro

El motor de l'Xiaomi Dreame Bot L10 Pro proporciona una succió amb una pressió de 4000 Pascal, el que garanteix una neteja eficaç de qualsevol superfície. La intel·ligència artificial d'aquest model elimina les múltiples passades sobre les zones netejades. Si cal, pot limitar les zones de neteja i establir l'hora d'inici desitjada. La unitat no només permet la neteja en sec, sinó també la neteja en humit.

Les millors ofertes per aconseguir el Dreame Bot-Robot aspirador L10 Pro mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Dreame Bot-Robot aspirador L10 Pro

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top