Parlarem del Dreame D9 és un altre robot aspirador que aprofita la tecnologia de mapatge LIDAR per a una navegacio intel·ligent. Dreame assegura la implantació d'un mapatge millorat per a una major sensibilitat (2080 punts per segon) i més precisió.

Trobarem en aquest model les funcions de gamma alta que ja trobem a la majoria de fabricants: un mapa interactiu amb gestió d'habitacions, amb la possibilitat de creació de zones de neteja i barreres virtuals i la programació avançada amb ajustaments de neteja específics per a cada habitació .

Dreame D9

Com que Dreame pertany a l'entramat de Xiaomi, comparteix també ecosistema, per la qual cosa l'app que utilitzarem és la Xiaomi Home. Això és un avantatge, ja que aquesta app ja és una aplicació robusta, molt completa i que funciona des de fa algun temps traduïda a l'espanyol i amb servidors europeus.

La veritat és que el maneig del Dreame D9 s'assembla molt en el seu funcionament al Roborock S5 MAX, podent parlar de dos robots aspiradors que són cosins germans. Però el Dreame D9 ofereix un puntet extra davant del Roborock, amb un motor digital sense escombretes que eleva la potència de succió als 3.000 Pascals , amb 4 ajustaments de potència disponibles.

Dreame D9

El Dreame D9 té una autonomia de 150 minuts en el seu mode de potència minim. Per descomptat, el Dreame D9 és capaç de reprendre la neteja allà on la deixo en tornar a recarregar-se, però no disposa de la funcio de recàrrega intel·ligent que cada vegada empren més models, per la qual cosa el Dreame D9 esperés a recarregar la seva bateria del tot abans de reprendre la neteja.

Dreame també ha posat especial èmfasi en la millora de la neteja amb la mopa. A més d'un ajust electrònic del cabal d'aigua, el Dreame D9 empra una presurització del tanc per a un major contacte amb el terra juntament amb una mopa amb fibra antibacteriana. El dipòsit de líquids, de 270 ml de capacitat, permet el fregat de fins a 200 m2 d'una sola tirada si seleccionem l'ajust de cabal baix.

Dreame D9

D'altra banda, el dipòsit de pols té una gran capacitat, de 570 ml , i té l'avantatge de ser accessible per la part superior del robot, sistema més còmode que si estigués instal·lat a la part del darrere. Un altre enorme avantatge és que el filtre HEPA del dipòsit és rentable, de manera que no requereix ser substituït.

A més, aquesta app permet connectar el robot amb els assistents virtuals de Google i Alexa per al control del robot mitjançant ordres de veu, encara que cal aclarir que per això necessitaràs un altaveu intel·ligent que vingui amb algun d'aquests assistents, ja que el robot no disposa de micròfon per a això. No obstant això, cal dir que la implementació dels assistents virtuals, igual que ja passava amb Roborock, és molt pobre, i es limita a un parell d'operacions bàsiques, com l'encesa, l'apagat o ordenar el robot que torni a la base de càrrega.

Les millors ofertes per aconseguir el Dreame D9 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Dreame D9

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

VIDEO

Scroll to Top