Quan es van posar en contancto amb mi per enviar-me la Dreame H11 Max, no tenia clar que era aquest producte, ja que té el bàsic d'una aspiradora vertical sense cable però amb la potència d'una aspiradora tradicional i una funció de neteja i recuperació d'aigua. La Dreame H11 Max és una aspiradora d'aspecte massiu que pesa gairebé 5 quilograms, però, debò en el transcurs de la prova que la seva aparença és enganyosa ja que aquesta aspiradora és molt fàcil d'utilitzar, fins i tot la encontre bastant àgil.

Dreame H11 Max

La caixa conté el cos principal de l'aspiradora, que consta de dues depositos d'aigua (un per a l'aigua neta i un altre per a l'aigua bruta), una gran pantalla circular i un raspall giratori que es pot inclinar per adaptar l'altura de l'aspiradora a la seva alçada. Els dipòsits d'aigua contribueixen a donar-li un aspecte molt massís, però no deixis que aquesta sigui la teva única impressió, ja que l'adherència és molt natural. A més, dos dipòsits, dos raspalls, un filtre hepa de recanvi (a més del ja instal·lat), un raspall de neteja de l'aspiradora i el suport.

Dreame H11 Max

La Dreame H11 Max disposa d'una nansa que permet gestionar l'aspiradora amb més facilitat, però també permet posar en marxa l'aspiració, canviar la manera d'aspiracion i iniciar la neteja de l'raspall quan l'aspiradora aquesta en la seva estació de càrrega. Aquest mànec sembla feble en comparació amb l'aspiradora però em va sorprendre que no es doblega a l'manipular l'aspiradora, pots aixecar l'aspiradora des d'aquest mànec sense cap problema.

El funcionament de l'Dreame H11 Max és molt senzill. En primer lloc, s'acobla el mànec a l'aspiradora i, a continuació, es pot triar entre posar en marxa l'aspiradora en mode automàtic o en mode de recuperació d'aigua. La manera automàtic detectés la zona a netejar i la quantitat de brutícia per ajustar el seu ritme. La pantalla és molt gran i mostra el nivell de bateria, però també s'il·lumina de forma diferent depenent de la quantitat de brutícia que es trobi.

Dreame H11 Max

El raspall principal aquesta motoritzat, el que significa que la succió és assistida per la rotació de l'raspall, però també vol dir que l'aspiradora avancés per si mateixa, però és fàcil controlar-la, ja que tot i l'empenta generat pel raspall, és fàcil anar cap a enrere o canviar de direcció.

La estació d'acoblament permet col·locar l'aspiradora en posició vertical. Un cop allotjada en el seu suport, l'estació comencés a carregar la bateria, però també pot activar una neteja de l'raspall que ho farà girar ràpidament sobre el seu suport per netejar-lo, cosa que cal fer després de cada limplieza.

Dreame H11 Max

La Dreame H11 Max té amb una força de succió de 10000pa que no només li permet aspirar la pols, sinó que a més humiteja el sòl, afluixa la brutícia i la retorna al seu dipòsit d'aigua bruta. Aixi que hauria comparar-se amb una netejadora manual, excepte que no has de ajupir-te i empènyer per treure la taca mes dificil, la Dreame H11 Max ho fa per tu. Vaig fer una prova de neteja abocant diferents líquids a terra, i la Dreame H11 Max els net amb molta facilitat.

Dreame H11 Max

Com a exemple, la potència de succió és el doble que la de l'Dreame Z10 Pro, per la qual cosa no és d'estranyar que l'autonomia no sigui tan bona. A l'engegar l'aspiradora, veuràs que el percentatge de la bateria descendeix molt ràpidament a uns 30 minuts, però amb la facilitat i sobretot la velocitat a la que neteja no és un problema, tret que hagis de netejar cases molt grans .

M'ha va sorprendre positivament la capacitat de neteja d'aquesta aspiradora, ja que els seus raspalls giratoris raspen literalment les rajoles per afluixar la brutícia i la potència de succió de la Dreame H11 Max permet recuperar l'aigua bruta. Aquest tipus d'aspiradora dóna mes treball que un robot aspirador perquè cal guiar-la, però és més eficient que un robot i pot netejar fàcilment cantonades on un robot mai podrà arribar a tota la brutícia.

Les millors ofertes per aconseguir el Dreame H11 Max mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Dreame H11 Max

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

VIDEO

Scroll to Top