Anem a parlar de la Xiaomi Dreame T10, aquesta setmana va rebre una unitat d'aquesta aspiradora, i tenia prou reserves, però el resultat ha estat sorprenent. És molt fàcil d'utilitzar, té una gran efectivitat, és molt versàtil gràcies a el conjunt de filtres que porta, a més de ser molt silenciosa i molt fàcil de netejar. En conclusió una aspiradora estupenda, vam passar a veure-la amb més en detall.

Dreame T10

Elimina tota molècula o brutícia amb la Xiaomi Dreame T10. Per petita que sigui! Aquest aspirador sense cables ni bossa deixa un aire més pur gràcies al seu sistema de filtració multi-etapa, compost per un filtre HEPA, eficaç bloquejant partícules de fins a 0.3 micres; una esponja d'alta densitat, que filtra en profunditat la pols mes fi; la tecnologia ciclònica, que li posa les coses difícils a les motes de pols més denses; i una malla metàl·lica, que reté la brutícia i les partícules de major tamaño.Por aquesta raó, la Xiaomi Dreame T10 aquesta perfectament indicada per a persones que pateixin algun tipus d'al·lèrgia o afeccion respiratòria.

Dreame T10

A aquest sistema de filtració l'acompanya un potent motor sense escombretes, el Dreame Space 3.0, amb 100.000 revolucions per minut, una pressió de vent de fins a 120 AW i una potència de succió de fins a 20000 Pa. Així que, també hem d'agrair a aquest que la Xiaomi Dreame T10 pugui aspirar tot tipus de partícules i brutícia.

L'aspiradora sense cables Xiaomi Dreame T10 funciona mitjançant una bateria amb capacitat de 2500 mAh, que proporciona una autonomia de fins a 60 minuts * amb una sola càrrega en la manera ressò. D'aquesta manera, ens donarà temps a netejar fins i tot habitatges de grans dimensions, tenint en compte que aquest tipus d'aspiradores ens estalvien llargs minuts respecte a les convencionals per la comoditat de sistema sense fil.

Dreame T10

Però el seu veritable punt fort en aquest apartat és que és extraïble, i et permet adquirir una segona bateria per anar reemplaçant-i duplicar el seu temps d'ús. Per si fos poc, la Dreame T10 inclou una base de càrrega per a paret, ajudant-a tenir-recollida quan no la facis servir i sempre a punt quan la necessitis.

Dreame T10

Fes clic al botó de bloqueig perquè l'aspiradora T10 segueixi funcionant sense haver de accionar, o torna a pressionar si necessites aspirar de manera discontínua. Encara que ja t'hem parlat de la tecnologia ciclònica de la Dreame T10, el que no t'hem dit és que ve conformada per res més i res menys que 12 cons. Així que, la seva funció no es troba només a la filtració de partícules, sinó que també aconsegueix mantenir la capacitat de succió a el màxim a mesura que el dipòsit de 0.6L de la Dreame T10 s'omple i el seu nivell de bateria disminueix.

Com sol passar amb aquest tipus d'aspiradores, la Xiaomi Dreame disposa d'una bona flexibilitat tant en horitzontal com en vertical per passar-la sota els mobles sense esforçar-nos de mes. A més, el seu lleuger disseny concentra el pes en l'empunyadura, resultant fàcil elevar-la per netejar sostres, cortines o altres elements que estiguin en alt.

Dreame T10

D'altra banda, la Dreame T10 inclou també diverses filtres i raspalls, cadascun amb les seves funcions específiques. Per exemple, el corró en V resulta ideal per aspirar a tot tipus de sòls sense danyar-los (incloses les moquetes i les catifes), donada la seva suavitat. A més, elimina eficaçment el pèl de mascota i evita els embolics.

D'altra banda, el mini raspall motoritzat està dissenyat per capturar amb gran efectivitat la brutícia, pèls, micropartícules i tot tipus d'al·lèrgens de superfícies més toves i delicades, com llits, sofàs o coixins. Així mateix, amb el filtre plana podràs aspirar cantonades, esquerdes o buits de difícil accés, mentre que el raspall 2-en-1 és perfecte per aspirar cortines i teixits. També per eliminar pèl més fi de sofàs, llits, etc. O fins i tot per a superfícies més petites o amb brutícia incrustada.

Dreame T10

També hem de remarcar que Dreame ha cuidat a el màxim el disseny de la nova aspiradora T10 per tal de fer-la el mes silenciosa possible, incloent un sistema en 8 etapes (motor sense escombretes que redueix el fregament, escuma absorbent de soroll, components estretament connectats que redueixen vibracions, pas d'aire optimitzat, conductes de ventilació millorats, etc.) bastant eficient.

I per a la neteja de l'aspiradora, és d'allò més senzill, ja que podràs buidar el seu dipòsit només prement un botó. A més, podràs desmuntar els seus capçals i filtres per rentar-los sota l'aigua.

característiques

  • Autonomia (min): 60
  • Soroll (decibels): 70
  • Pes (kg): 1,65
  • Filtre alta eficiència: Si
  • Dipòsit (ml): 600
  • Velocitats: 3
  • Potència succió (aw): 120
  • Potència succió (Pascals): 20.000

Les millors ofertes per aconseguir el Dreame T10 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Dreame T10

CUPON: BGCZDEWT

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

VIDEO

Scroll to Top