A l'hora de netejar les nostres llars cada vegada podem trobar més electrodomèstics que ens faciliten la tasca. Un d'aquests aparells són les aspiradores d'escombra, com la Dreame T20 que, per les seves característiques, ocupen menys espai i són molt fàcils de manejar.

Aquesta aspiradora a part de ser sense cable, també ens oferirà una millor neteja, alhora d'també una major eficàcia, ja que el seu motor digital pot arribar a les 125.000 rpm i ens permet netejar de manera ininterrompuda durant uns 70 minuts.

Dreame T20

El seu poder de succió és de 150AW i 25.000 PA, de manera que tant el seu rendiment com la seva eficàcia es veuen millorats en gran mesura. A part, la bateria que inclou també és d'alt rendiment.

Així mateix, un altre dels avantatges que trobem en aquesta aspiradora, i que veurem més endavant, és que la bateria que inclou es pot extreure, de manera que podrem reemplaçar si necessitéssim més temps d'autonomia.

Dreame T20

Això, juntament amb una pantalla LCD en la qual podrem veure en temps real l'estat de la neteja com, per exemple, l'autonomia que li queda, fa que sigui molt fàcil utilitzar aquesta aspiradora.

Gràcies a aquesta bateria, podrem netejar en tres nivells en funció de les necessitats de neteja que tinguem en les diferents zones de la llar. En aquest punt, cal dir que la bateria es carrega completament en 4 hores i ofereix una autonomia d'uns 70 minuts en una manera de neteja normal.

Dreame T20

Tot això amb un capçal intel·ligent i un corró multisuperficies que podràs fer servir per garantir una neteja eficaç. El capçal és intel·ligent perquè pot identificar catifes i, quan això passa, augmenta de manera automàtica el nivell de succion per garantir una neteja més profunda.

Les millors ofertes per aconseguir el Dreame T20 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Dreame T20

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top