Després de la grata sensació que em quedo a l'provar l'aspiradora Dreame T10, estava desitjant provar la nova Dreame T30, i el resultat ha estat fantàstic, podria parlar de tots els seus aspectes, durada de la bateria, potència de motor, la pantalla intel·ligent, etc , però jo em quedo principalment amb un, i és que el temps de netejar casa meva es va reduir a la meitat.

Dreame T30

I perquè dic que es va reduir a la meitat, doncs principalment perquè a l'ésser sense fil no necessito estar canviant el cable d'endolls, o arrossegant una base. Gràcies a la seva gran potència de subcion amb passar un sol cop l'aspiradora és suficient, la bateria dura més que suficient per a netejar la casa ia més, el seu maneig és molt senzill. I el curisoso, és que com pesa tan poc i aquesta recolzada en el sòl no et cansa el braç.

Pel que sens dubte, és una preciosa escombra de nova generació, amb una gran qualitat constructiva i un impactant disseny en gris amb tocs de carboni que li dóna un aspecte futurista, que no deixés indiferent a ningú. Que posseeix una elevadíssima capacitat de succion, una enorme autonomia, un eficaç sistema de reduccion de soroll i un excel·lent sistema de filtrat, a més d'un completissim equipament i un preu raonable, situant-se com una de les millors alternatives de mercat per a aquells que busquen eficàcia , versatilitat i comoditat a l'hora de netejar.

Dreame T30

Sembla una tonteria, però m'ha encantat la pantalla que acompanya la Dreame T30, ja que et va informant de la quantitat de brutícia que va aspirant, i així, centrar-te en les parts mes brutes de la casa. Aquesta pantalla et mostra dades en temps real per informar els usuaris sobre el registre de neteja, la detecció de pols, a la sustitucion de l'filtre, la durada de la bateria, etc.

De fet, la Dreame T30 disposa d'un sensor de detecció de brutícia pot ajustar automàticament la potència de succió en funció de la quantitat de pols que detecti. Així, quan detecta una gran quantitat de pols, la seva potència de succió s'activa per augmentar automàticament, i quan el nivell de pols disminueix, la potència de succió es redueix a la seva manera normal.

Dreame T30

La Dreame T30 compta amb un pack de bateries de polímer de ions de liti de 8 * 2900mAh, amb 90min d'autonomia en mode Eco. Però el realment interessant d'una aspiradora d'alta gamma com aquesta és la seva gestió intel·ligent de la potència. En la manera automàtic, la Dreame T30 detecta automàticament la pols, a escala micromètrica, triant per si mateixa la potència de succió necessària. A més, per a aquells que casa és molt gran i necessiten mes autonomia, la bateria és desmuntable, de manera que podran intercanviar les bateries ràpidament.

I ens hem deixat pel final per parlar de el motor de l'Dreame T30. El seu motor digital sense escombretes VF Dreame Space 5.0, creat amb tècniques pròpies de la indústria aeronàutica, gira a 150.000 revolucions per minut per aconseguir una enorme capacitat d'absorció i capturar amb eficàcia tot tipus de brutícia, pols, pols fi, pèls, molles, sorra, cereals i partícules més pesades. El curiós que amb un motor tan potent i una forta potència de succió, el seu sistema de reducció de soroll de 8 capes manté el soroll a un nivell mínim, proporcionant experiències de neteja agradables i silencioses.

Dreame T30

Característiques principals:

  • Durada de la bateria: 90 minuts
  • Temps de càrrega: 4 hores
  • Potència d'aspiracion: 190 AW / 27000A
  • Rotació de l'motor: 150 000 rpm
  • Pes: 1,6 kg
  • Capacitat de l'dipòsit: 0,6L

Com aquesta aspiradora surt a l'mercat aquest 14 de juny, els primers 150 comandes rebran un pal de fregar elèctrica giratòria com a regal, valorada en més de 100 €.

Les millors ofertes per aconseguir el Dreame T30 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Dreame T30

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

VIDEO

Scroll to Top