La Xiaomi Dreame V10 es va dissenyar perquè fos funcional per a tot tipus de llars, convertint-se en un equip més versatil per a una neteja més profunda. Per aconseguir-ho, incorpora un motor excel·lent de 450 W de potència que arriba als 100.000 rpm. Això es tradueix en 22.000 Pa de poder de succió, que serà suficient per retirar els pèls de mascota, les partícules de brutícia petites i atrapar acaros, partícules de pols i molt mes.

Dreame V10

En aquest sentit, complementa la seva funció amb un sistema de filtrat que inclou 5 filtres HEPA i 8 ciclons que generen una potència addicional per netejar eficient l'aire. En aquestes 5 etapes de netejat s'inclou un filtre HEPA de grau H12 que capta partícules de menys de 0.3 micres de diàmetre. La Xiaomi Dreame V10 incorpora un sistema de reducció de soroll en 6 etapes que garanteix que l'aspiració serà molt més silenciosa, ja que es subdivideix en diverses fases de l'aspirat.

Quant a la seva usabilitat, difícilment trobaràs un model més còmode que el Xiaomi Dreame V10, ja que compta amb un excel·lent funcionament sense cable per fins a 60 minuts en mode estàndard. Si la fas servir en mode eficient, durés 28 minuts i de cap manera turbo, 10 minuts. Aquest és el temps suficient per realitzar una neteja exhaustiva, moderada o ràpida d'acord al teu gust.

Dreame V10

Igualment, compta amb un disseny intuïtiu per buidar el dipòsit. Només necessites prémer el botó de brutícia sobre la galleda d'escombraries perquè l'aspiradora expulsi les deixalles sense necessitat que tinguis contacte directe amb ells.

Finalment, podràs adaptar-la a qualsevol ús que vulguis donar-li, ja que compta amb un disseny super ergonòmic, un capçal tubular i la possibilitat d'aixecar-la a l'sostre o usar-la a nivell de terra sense inconvenients. Així podràs netejar ràpidament qualsevol racó poc accessible de manera molt mes rapida i eficient.

Dreame V10

Les millors ofertes per aconseguir el Dreame V10 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Dreame V10

CUPON: D68DABEBD1153000

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top