Els robots aspiradors han evolucionat molt en els darrers anys, i cada vegada són més eficaços, eficients i còmodes, com ens demostra el Dreame Bot Z10 Pro . El nou flagship de la marca que ve equipat amb sensor LiDAR d'altes prestacions per a un moviment de gran precisió que, unit a la seva base amb autobuidat, fa que ens puguem oblidar de la neteja per complet per fins a dos mesos.

És un robot de nova generació, realitzat en un preciós color negre, amb el disseny i la qualitat habitual pròpia d'aquesta marca i amb una potència de succió entre les més elevades del mercat. Posseeix navegacio intel·ligent basada en laser, un bon sistema de filtrat i raspall antienredos, el que unit a la seva capacitat de fregat ia la seva estacio de buidatge automatic, proporciona una gran comoditat i el converteix en ideal per a llars amb mascotes.

Dreame Z10 Pro

A més del propi robot aspirats, la caixa conté el manual d'usuari, un dipòsit d'aigua de 150 ml d'ús opcional, el cable d'alimentació i una bossa de recanvi per al dipòsit de la base. I per descomptat, l'accessori estrella no és altre que la base d'autobuidat, ja que amb el dipòsit de 4 litres permet anar emmagatzemant la brutícia del dipòsit integrat durant dies i dies, prometent fins a 65 dies sense haver-la de buidar.

El Dreame Bot Z10 Pro ofereix un disseny força típic per a aquest tipus de dispositius, amb unes dimensions de 353 x 350 x 96,8 mm en format circular que estan dins de l'estandard. Al cercle central on es troba el sensor LiDAR que és un sistema de mesurament i detecció d'objectes per làser i ja al marge trobem una càmera addicional i dos sensors làser que, combinats amb el sensor LiDAR, permet un rastreig de casa nostra per optimitzar el moviment i reduir les passades innecessàries.

Dreame Z10 Pro

Quan capacitat de neteja, el Dreame Bot Z10 Pro especifica una potència de succió de 4.000 pascals , encara que la redueix de forma automàtica si detecta poca brutícia o sobre sòl dur per estalviar bateria. Això li permet realitzar un treball fantàstic en tot tipus de superfícies, capturant amb efectivitat pols, pols fina, borrissols, pèls, molles, sorra, cereals i altres partícules més pesades. A més, especifica una sonoritat de 65 dBA , dins de la mitjana davant de la competència.

El Dreame Bot Z10 Pro compta amb un dipòsit per a pols de 400 ml , per la qual cosa difícilment l'omplirem amb una sola neteja. Aquest compte al seu interior amb un filtre HEPA que podem netejar sota l'aigua, havent d'assecar bé abans de tornar a usar-lo. També compta amb el tradicional raspall rotatori de cel·les, al qual s'accedeix des del costat inferior.

Dreame Z10 Pro

Per descomptat podrem connectar l'aspirador al telèfon, i un cop connectat, podrem accedir a diverses funcionalitats, per a algunes de les quals caldrà disposar d'un plànol guardat de la casa. Per això, el primer que farem un cop carregat el robot serà mapejar la casa, posant-lo a netejar en mode Auto i deixant-li obertes les portes de les estances. En acabar ens demanareu que guardem el mapa i que us donem un nom (ja que podeu guardar fins a 3 diferents), i podrem editar-lo, assignant un nom a les habitacions i modificant les separacions proposades, fusionant i dividint estades al nostre gust.

El Dreame Bot Z10 Pro compta amb un dels sistemes de navegació més avançats del mercat, que li permet mapejar amb rapidesa i netejar amb una elevada eficiència i eficàcia, recorrent el 100% de la superfície en menys temps que altres robots. La seva navegació làser li proporciona una precisió molt elevada, projectant al voltant del robot milers de punts per mapejar amb rapidesa i comprendre millor el seu entorn, adaptant-se amb rapidesa i anticipant-se als obstacles; a més, us permet navegar en condicions de foscor, a diferència dels robots amb sistemes basats en càmera.

Dreame Z10 Pro

A la nostra prova la primera neteja a una casa d'uns 92 m2 ha trigat al voltant de 50 minuts amb el dipòsit d'aigua acoblat. És cert que la neteja de pols ha estat perfecta, sense deixar pèls de gos ni tan sols per terra. A la segona en tenir ja mapejada la casa s'ha reduït en 5 minuts.

El Dreame Bot Z10 Pro compta amb una bateria de 5.200 mAh (habitual en molts models de l'ecosistema Xiaomi), que li proporciona una autonomia de fins a 150 minuts , suficient per netejar grans estades (a la pràctica, és capaç de netejar un metre quadrat per minut o fins i tot més). Si no acabés, el robot disposa de càrrega i continuació, per la qual cosa torna a la base i, un cop carregat, reprèn la neteja per finalitzar-la.

El Dreame Bot Z10 Pro és un robot multifunció, capaç d'aspirar i fregar, per la qual cosa ofereix una solució de neteja més completa que els models que únicament aspiren. Compte amb un dipòsit d'aigua de 150 mil·lilitres de capacitat, que es pot dosificar depenent de les necessitats i del tipus de sòl, escollint entre tres nivells: baix, mitjà i alt.

Dreame Z10 Pro

El dipòsit té una capacitat de 400 mil·lilitres , suficient per netejar completament un habitatge de mida mitjana o gran. No obstant això, el que és realment interessant del Dreame Bot Z10 Pro és la seva base d'autobuidat. L'estació de buidatge automàtic permet oblidar-se de la brutícia durant setmanes, proporcionant un funcionament molt més còmode i higienic gràcies a les seves bosses amb autotancament, per la qual cosa resulta ideal per a llars amb mascotes i per a persones amb problemes al·lèrgics.

En conclusió, el Dreame Bot Z10 Pro és una aspiradora automàtica de gamma alta que ofereix un rendiment sensacional. Aspira a la perfecció tant pèls com fins i tot pedres de certa grandària, fins i tot passant per sobre de les catifes sense problemes, però el seu detall distintiu és la base amb funció d'autobuidat que permet oblidar-nos dos mesos de buidar-lo. Sens dubte és una compra recomanada.

Les millors ofertes per aconseguir el Dreame Z10 Pro mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Dreame Z10 Pro

CUPON: BGCZTADRE – BGCZDRZP

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

VIDEO

Desplaça cap amunt
Scroll to Top