Si sempre t’ha interessat la impressió 3D, aquesta és una gran oportunitat, us presentem la impressora Ender-3 Pro V-slot Prusa I3 a un preu molt competitiu i amb unes qualitats molt interessants.

Ender-3 Pro V-slot Prusa I3

Fàcil de muntar i amb un disseny molt sobri en negre. Porta extrusor MK 10 redueix considerablement el risc de taponament i la mala combustió i l’escalfador pot arribar als 110 en aproximadament 5 minuts per a satisfer les necessitats d’escalfament i impresion ràpids. I el més important amb la capacitat de reprendre impresion, en cas que la impressora pateixi talls d’energia inesperats, es reprengués des de l’última posició enregistrada l’extrusor.

La font d’alimentació és molt important en aquest tipus d’impressores, i aquesta impressora munta una Meanwell, una companyia ben coneguda amb mes de 30 anys d’experiència en la indústria de la font de alimentacio. Juntament amb la nova font d’alimentació d’alta qualitat, el llit calefactada Ender 3 ara pot assolir temperatures de 110 ° C en només 5 minuts.

Ender-3 Pro V-slot Prusa I3

A més, les tècniques de mecanitzat CNC d’alta precisió utilitzades per a tots els suports i suports de metall garanteixen una posició precisa i una estructura més estable en tots els aspectes. Aquesta impressora és compatible amb diversos filaments d’impresion de 1.75 mm com PLA, ABS, TPU, etc. Impressora 3D d’alta precisió amb una precisió d’impressió de mes-menys 0.1mm, grans dimensions d’impresion de 220 * 220 * 250mm.

Ender-3 Pro V-slot Prusa I3

Banggood 189€AQUIACTUALITZAT

Ender-3 V-slot Prusa I3

Banggood 170€AQUIACTUALITZAT

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top