Hem de parlar de el nou Autel Robotics EVO II, que és el primer dron plegable 8K de l'món al planeta! El dron EVO II ve amb una càmera intercanviable 8K, sensor CMOS de 1/2 polzades, capaç de capturar imatges dinàmiques de 48 MP i vídeos HDR. EVO II proporciona més temps de vol de 40 minuts (temps de rotació de 35 minuts) amb bateria de 7100 mAh.

Drone EVO II 2

El drone EVO II ve de sèrie amb una bateria recarregable de 7100mAh, proporcionant fins a 40 minuts de temps de vol en moviment. EVO II també utilitza el sistema Battlock patentat per protegir-se de l'expulsió de la bateria en maniobres d'alta velocitat o aterratges durs.

El dron plegable EVO II ve amb 12 sensors òptics controlats per un processador de doble nucli i aprenentatge automàtic d'IA, crea una protecció omnidireccional en totes les direccions importants. Comença a detectar possibles perills a una distància de fins a 30 metres i permet que EVO II controli amb precisió la velocitat de l'dron per evitar una col·lisió. O pots controlar completament el dron amb els 2 sensors de sonar que proporcionen més informació sobre el medi ambient.

Drone EVO II 2

EVO II té un rang de control de fins a 9 quilòmetres, probablement no hagis de volar tan lluny. Però un abast més llarg significa un senyal fort que et manté connectat en entorns urbans abarrotats i boscos gruixuts.

Les millors ofertes per aconseguir el EVO II 2 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

EVO II 2

CUPON: BGe17114

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top
Scroll to Top