Oferta a la bicicleta elèctrica FIIDO D1 de funcionament híbrid, permet desplaçar-se amb total llibertat per la ciutat sense fer cap tipus d’esforç físic en la seva manera totalment elèctric, però també donar-li un ús clàssic mitjançant pedals en la seva manera d’ajuda a la pedalada.

El manillar de la bicicleta elèctrica va molt ben equipat, ja que podem trobar una sèrie de botons que clarament superen l’habitual en una bicicleta. Pel que fa al sistema de frenada és igual que la resta, mentre que el seu sistema de acceleracio és similar al d’una moto.

FIIDO D1

Té un botó d’encesa a la seva zona dreta, tres botons per canviar entre els seus modes de funcionament, un accessori fixat amb port USB per posar el nostre telèfon i amb un petit panell que revela l’estat de la bateria.

La FIIDO D1 ve equipada amb un motor de 250W, el que és el mateix que una potència suficient per aconseguir velocitats màximes de fins a 30 km / h i suportar costes en pendents de fins a 30 graus. La bicicleta ve amb pneumàtics de 14 polzades. Els discos de frens es situen a la roda del darrere garantint la durabilitat i eficiència a l’hora de frenar

FIIDO D1

A l’hora de guardar la FIIDO D1 és molt fàcil ja que pot doblegar-se i posar-se en paral·lel amb l’altra meitat, i d’aquesta manera, guardar-la en qualsevol armari sense ocupar espai. Disposa d’unes dimensions generals passen de 130 x 58 x 95 cm a 75 x 65 cm. Tant el seu seient com el manillar poden modificar la seva alçada (75 a 105 cm i 95 a 110 cm respectivament), per adaptar-se a qualsevol persona.

FIIDO D1

Ens estem acostumant a veure cada vegada mes bicicletes elèctriques pel carrer, la marca xinesa Xiaomi sac al mercat la Xiaomi Qicycle, que ha estat una de les mes venudes a nivell internacional. La millor alternativa a aquesta Xiaomi és la nova FIIDO D1.

Les millors ofertes per aconseguir el FIIDO D1 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

FIIDO D1 7.8Ah

CUPON: FIIDOD178
CUPON: FIIDOD178

FIIDO D1 10.4Ah

CUPON: FIIDOD1104
CUPON: FIIDOD1104

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top