Per als que estan buscant una bicicleta electrica per cobrir els desplaçaments diaris, però necessites que sigui plegable i a més compti amb un disseny atractiu, possiblement la FIIDO D11 pugui ser una bona alternativa. Un model que ja està disponible al mercat internacional i que vol col·locar-se com una alternativa de baix cost dels models mes premium.

FIIDO D11

El motor elèctric, situat a la boixa de la roda posterior, desenvolupa una potència de fins a 250 W i assisteix a l'pedaleig fins a 25 km / h. La bateria de liti de 410 Wh és capaç d'oferir una autonomia de fins a 100 quilòmetres, segons indica la companyia.

FIIDO D11

A més dels tres nivells d'assistència a l'pedaleig que ofereix el motor elèctric, la Fiido D11 equipa una transmissió Shimano de 7 velocitats, il · luminació led, cables per l'interior dels tubs i frens de disc a les rodes davanteres i posteriors de 20 polzades.

La bateria per la seva banda és un pack de liti de 11.6Ah que li proporcionen una autonomia d'entre 30 i 60 quilòmetres en la manera de major suport de l'motor, mentre que en la manera ECO la xifra augmenta fins als 100 quilòmetres. Xifres per descomptat molt optimistes per part de fabricant que hem de prendre amb l'habitual precaució.

FIIDO D11

Una de les curiositats és que la bateria ha estat allotjada a la tija de el selló. Això suposa que per carregar la bateria haurem de connectar la presa a aquesta zona, o extreure el propi seient per realitzar l'operació. Una cosa que per una banda li afegeix comoditat ja que és mes senzill que extreure'l des del quadre, però també suposa que sense la bateria la bici no tindrà prou feines utilitat.

Les millors ofertes per aconseguir el FIIDO D11 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

FIIDO D11

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

VIDEO

Desplaça cap amunt
Scroll to Top