Avui us presentem la nova versió de la bicicleta elèctrica de FIIDO. La FIIDO D2 és una bicicleta elèctrica de funcionament híbrid, que ens permet desplaçar-nos amb total llibertat per la ciutat sense fer cap tipus d’esforç físic en la seva manera de 100% Electric, i en ser hibrida pots utilitzar de la forma clàssica mitjançant pedals en el seu manera d’ajuda a la pedalada.

FIIDO D2

En l’apartat elèctric, l’FIIDO D2 funciona amb d’un motor de 250W, que li permet arribar a velocitats màximes de fins a 25 km / h. La bicicleta porta pneumàtics de 16 polzades inflables. En l’apartat de la bateria la FIIDO D2 trobem bateria Li-ió de 7.8Ah. Mode elèctric capaç d’assolir 40 quilòmetres i 60 – 80 quilòmetres amb la manera de ciclomotor.

FIIDO D2

La FIIDO D2 es guarda amb facilitat, pel fet que pot doblegar-se i posar-se en paral·lel amb l’altra meitat, i d’aquesta manera, guardar-la en qualsevol armari sense ocupar espai. Cal destacar que tant el seient com el manillar de la FIIDO D2 poden modificar la seva alçada (75 a 105 cm i 95 a 110 cm respectivament), per adaptar-se a qualsevol persona. Compta amb diferents maneres com és manera de pedal, la manera de ciclomotor, i manera electric pur per triar segons cada necessitat.

Les millors ofertes per aconseguir el FIIDO D2 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

FIIDO D2

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top