La FIIDO D2S és una volta de rosca a la bicicleta tradicional vehicle de tota la vida. A l'igual que altres models de fabricant, com la FIIDO F1, ens trobem davant d'una ebike (bici elèctrica), capaç d'assistir a l'ciclista en els seus desplaçaments a l'incloure un motor.

FIIDO D2S

Amb l'etiqueta D2S, la marca FIIDO, presenta una de les versions més completes del seu catàleg de bicicletes urbanes elèctriques. Un model que destaca pel seu disseny compacte, i les ajudes incloses per millorar l'experiència de l'usuari.

La urbana elèctrica FIIDO D2S té el seu major al·licient en el compacte de la seva grandària, potenciat a més pel fet de ser plegable. A l'permetre doblar el seu quadre, plegar pedals i manillar, la bicicleta redueix la seva silueta facilitant el seu transport i emmagatzematge. Es posa en circulació en dues versions de color: gris fosc i blanc. Llueix una estètica moderna i de línies simplificades, que li confereixen un aspecte molt urbà, encara que una mica allunyat a la típica aparença d'una bicicleta.

FIIDO D2S

Amb una estructura d'alumini, capaç de suportar 120 kg, el seu pes s'ha reduït a el mínim possible, quedant-a poc dels 20 kg. Les mides de la bici són 135 cm x 40 cm x 111 cm oberta, reduint a 75 cm x 35 cm x 65 cm quan la pleguem. Per descomptat, l'alçada de el selló (entre 70 i 105 cm) i el manillar són regulables.

A la FIIDO D2S el ciclista va a tenir a mà tot el necessari per treure el millor partit de la seva conducció. La bicicleta porta al manillar un panell de control retroil·luminats, així com alguns botons i per descomptat els elements habituals inherents a aquest tipus de vehicle.

FIIDO D2S

Té les corresponents manetes de frens, així com botons per el clàxon i la llum de l'far. També disposa d'un regulador de velocitats i el control de acceleracio integrat en manillar dret. Per últim, un petit quadre de control que gestiona tot el referent a sistema de conducció electrica. Uns botons permeten regular el nivell d'assistència de l'motor, així com activar i desactivar. A més té una sèrie de llums perquè visualment l'usuari estigui informat en tot moment de l'estat de la bateria i la manera actiu.

La bici FIIDO D2S s'ha equipat amb tot el necessari per proporcionar una conducció confortable i segura a l'ciclista de ciutat. Disposa d'unes rodes de 16 polzades per afrontar tot tipus de superfícies. Compta amb discos de fre i canvi de 6 velocitats Shimano. També té amortidor del darrere i un focus davanter de tipus LED.

FIIDO D2S

La FIIDO D2S compta amb un potent motor per la tracció del darrere de 250 W, que li permet arribar a velocitats de fins a 25 km / h (màxim reglamentari per a aquest tipus de vehicles). L'usuari el pot ajustar per a que l'assisteixi en la seva conducció a el 50% o a el 100%.

L'energia per al motor electric de la ebike es la ofereix una bateria recarregable de liti de 7,8 Ah. Amb això el fabricant ens assegura una autonomia que va d'entre els 45 i 60 km. Això dependrà sempre de l'pes de l'usuari i la manera d'ús que es disposi.

FIIDO D2S

Com conclusió, és un vehicle de mobilitat urbana, l'FIIDO D2S assegura un rendiment apropiat per recórrer la ciutat i desplaçar pels carrers. Té l'avantatge afegit del seu disseny plegable, que la fa fàcilment compaginable amb un altre tipus de mitjans de transport. És molt senzill compactar per guardar-la al maleter del cotxe, però també per alternar desplaçaments al metro o bus. Sens dubte, el major punt a favor d'aquesta ebike és el seu canvi de 6 velocitats, de manera que l'usuari podrà afrontar més tipus d'inclinacions i terrenys. I no oblidem la amortiguació del darrere. Gràcies a això, la conducció serà molt més agradable i còmoda.

Les millors ofertes per aconseguir el FIIDO D2S mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

FIIDO D2S

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top