I per fi ha arribat el tercer model de FIIDO de bicicleta elèctrica, la FIIDO D3 té un espectacular disseny, es tracta d’un model híbrid i plegable fabricada en una aliatge d’alumini molt resistent, que aguantés una càrrega màxima de fins a 120 quilograms. Compta amb un motor de 250W que t’ofereix una velocitat màxima de 25Km per hora, pot superar pujades de fins a 25 graus.

FIIDO D3

És una bicicleta enfocada per a qualsevol tipus de públic, menys nens, ja que compta amb mesures de seguretat com llums LED i frens de disc. Té a més bateria d’7.8Ah, que et donarà funcionament durant 40km amb manera totalment elèctric, i fins a uns 80km amb pedaleig assistit.

FIIDO D3

La bicicleta FIIDO D3 té tres modes de funcionament: un d’ells és la manera completament manual que és el que recomanem si vols fer exercici; una altra manera mixt que ens assistirà la pedalada; i per l’últim la manera electric en què no tindrem ja de moure les cames per desplaçar-nos, asseguts al seient ens portés a tot arreu sense res d’esforç.

FIIDO D3

Sobre el seu funcionament és bastant senzill, mitjançant el botó que està en la zona dreta del manillar s’encén la bicicleta, després té tres botons per canviar entre els seus modes de funcionament, un accessori de fixat amb port USB per tenir el telèfon davant de la vista en tot moment, ideal per veure el mapa o controlar la teva activitat física i un petit indicador que mostra en tot moment la bateria restant.

Les millors ofertes per aconseguir el FIIDO D3 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

FIIDO D3

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top