Un dels models més pràctics és el Bicicleta elèctrica LAOTIE X FIIDO D4s Pro. Aquesta bicicleta d'estil modern i minimalista té una sèrie de característiques que la converteixen en una de les solucions de mobilitat més interessants per a descobrir Barcelona.

FIIDO D4s Pro

Aquesta bicicleta elèctrica compta amb un potent motor de 250W amb caixa de canvis Shimano de 6 velocitats. Amb aquests components arriba a una velocitat màxima de 30 km / h i pot superar pendents de fins a 30º.

La bateria de ions de liti subministrada amb LAOTIE X FIIDO D4s Pro té una capacitat de 36 V i 11,6 Ah i un temps de càrrega d'aproximadament 7 hores. La companyia xinesa compta amb una autonomia de gairebé 90 quilòmetres, un valor que pot satisfer les necessitats de la majoria dels usuaris.

FIIDO D4s Pro

Aquesta bicicleta elèctrica Fiido ve amb una estètica simple però molt urbana. El marc està fet d'aliatge d'alumini, com molts altres elements. Això li dóna a el conjunt resistència i lleugeresa, el que significa que pot suportar un pes màxim de 120 kg. D'altra banda, té un disseny ergonòmic que et farà sentir molt còmode quan estiguis a la bici.

El LAOTIE X FIIDO D4s Pro també ens sorprèn per la seva reduïda grandària, que unit al fet que només pesa 18,5 quilos i és plegable, permet un fàcil transport. Tant si te l'emportes a la baca del cotxe com si et acompanya al metro o al bus, no tindràs excusa per acompanyar-te en els teus viatges. Val la pena recordar que es «plega» fàcilment i no pren més d'uns segons. Les dimensions d'aquesta bicicleta són 150 x 108 cm quan aquesta desplegada i quan aquesta plegada roman 85 x 64 cm.

FIIDO D4s Pro

Al manillar ens trobem amb un display que ens informa en tot moment de l'nivell de bateria, les palanques de fre, el botó d'encesa, els botons d'encesa dels fars i la botzina, així com diversos «botons» amb els quals podem seleccionar la conduccio. manera que ens permet més interessar-nos. El manillar dret també té la palanca de canvis i la palanca de l'accelerador integrades per ajustar la velocitat.

FIIDO D4s Pro

Les rodes d'aquesta bicicleta LAOTIE X FIIDO D4s Pro són de 20 polzades de diàmetre i compten amb pneumàtics de goma amb propietats antilliscants que ofereixen un millor rendiment en terrenys asfaltats. Pel que fa a el sistema de frenada, aquest model utilitza frens de doble disc, tant davanters com posteriors. La iluminació és proporcionada per una llum davantera LED a la part davantera i un reflector a la part posterior.

Les millors ofertes per aconseguir el FIIDO D4s Pro mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

FIIDO D4s Pro

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top
Scroll to Top