La FIIDO D4S té un motor Brushless de 250W que ens dóna la potència suficient per arribar a una velocitat màxima de 25 km / hora que permet la legislació espanyola. Compta amb una bateria de ions de liti 36V 10.4Ah de gran durada. Podràs gaudir de recorreguts de fins a 80 km amb una sola càrrega.

FIIDO D4S

Les dimensions d’aquesta FIIDO D4S és de 150 x 108 cm quan està oberta, quedant-en 85 x 64 centímetres quan la pleguem. Inclou diversos accessoris com són, clau Allen, clau anglesa, tornavís, suport, carregador i adaptador de corrent.

FIIDO D4S

La FIIDO D4S té un pes de 18,5 quilos i un disseny plegable perquè puguis transportar-la fàcilment a qualsevol lloc, pots guardar-la al maleter del cotxe o emmagatzemar-la a casa sense que ocupi tot just espai. El quadre està fabricat a partir d’una aliatge d’alumini

FIIDO D4S

Les rodes que utilitza aquesta bicicleta Fiido D4s són de 20 polzades de diàmetre i incorpora pneumàtics de goma antilliscants, aquest model té frens de doble disc, tant en la part davantera com en la posterior. La iluminació té una llum davantera LED al frontal i un reflectant per darrera.

La D4s té un plat amb 52 dents i un canvi Shimano de 6 velocitats pot arribar a una velocitat màxima de 25 km / h, podent pujar pendents de fins a 30º d’inclinació, a més té un manillar amb un display que ens informa el nivell de bateria a cada moment, les manetes dels frens, el botó d’encesa, els polsadors per encendre la llum davantera i tocar el clàxon.

FIIDO D4S

Té tres maneres diferents: la primera manera pots fer servir la força a el 100% i oblidar-te de l’energia electrica, la segona manera aplica un força elèctrica de el 25% i la resta, el 75%, has de posar-ho el teu pedalant. Per últim, la tercera manera no requereix de cap esforç físic perquè el 100% ve donat pel seu motor elèctric.

Les millors ofertes per aconseguir el FIIDO D4S mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

FIIDO D4S

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top