La Fiido M1 Pro és el nou model d'un dels fabricants més punters de moment. Una petita fat bike elèctrica i plegable que suposa una evolució de l'exitosa M1, que compta amb elements com el seu rendiment, sistema de doble suspensió i ara per un preu mínim amb una oferta irresistible.

Quan es troba desplegada, la bicicleta arriba a unes mesures de 172 cm de llarg, 106 cm d'alt i 26 cm d'ample. No obstant això, a l'ésser plegada pot ser transportada amb relativa facilitat, ja que la mida es redueix a 96 cm de llarg, 79 cm d'alt i 45 cm d'ample. I diem amb "relativa facilitat" pel fet que, tot i ser lleugera com bicicleta elèctrica, de tota manera, té 25 kg de pes. Cal destacar que tant el manillar com els pedals són plegables.

FIIDO M1 Pro

El xassís fabricat amb una aliatge d'alumini presenta una geometria MTB, la qual cosa significa que la barra superior es troba gairebé paral·lela a terra, sent ideal per pujar pendents amb major facilitat, a més que li atorga millor ergonomia per suportar fins a 120 kg de càrrega . La cadira es troba a una alçada de 80 cm, i pot ser ajustada en fins a 30 cm per assolir els 110 cm.

A la banda esquerra de l'manubrio de la FIIDO M1 Pro es troba un petit monitor LED amb alguns botons que serviran per controlar els seus diferents maneres elèctrics. A la pantalla podras veure dades com la quantitat de càrrega restant, la velocitat actual, i el quilometratge recorregut.

FIIDO M1 Pro

Pel que fa a potència, la FIIDO M1 Pro compta amb un motor d'engranatges sense escombretes de 500W, superior al que proveït en altres models de la mateixa marca com la FIIDO D11. Addicionalment, conserven el poderós sistema de 7 transmissions marca Shimano, el qual es complementa amb una corretja d'acer de 52 dents.

Els seus 7 transmissions li permeten arribar a una velocitat màxima de fins a 40Km / h, encara que en pendents de fins a 30 graus de inclinació, aquesta velocitat disminuirà fins als 25km / h.

Un dels aspectes més destacables de la FIIDO M1 Pro és la seva gran bateria de 12.800mAh, situada dins de la barra superior de l'xassís, li permet arribar a distàncies de fins a 130 km abans de necessitar una recàrrega (utilitzant la manera assistit, sent en el manera totalment automàtic a un màxim de 65 km). Simplement haura deixar-recarregant durant la nit abans d'anar a dormir (o aproximadament 9 hores) per tornar a tenir una càrrega completa.

FIIDO M1 Pro

Les rodes tenen un diàmetre de 20 polzades, i els pneumàtics marca CST compten amb un ample de 4 polzades, sent molt estable fins i tot en la seva manera electric. A dalt de la roda frontal es pot trobar una llum per il·luminar el camí durant les nits, mentre que a la part posterior simplement hi ha un element reflector.

característiques:

 • Pes: 25 quilograms
 • Mida de les rodes: 20 polzades
 • Materials de el marc: aliatge d'alumini
 • Plegable: Si
 • Sistema de frenada: Disc mecànics
 • Potència de l'motor: 500W
 • Velocitat màxima: 40 km / h
 • Capacitat d'ascens: 30 graus
 • Capacitat de la bateria: Bateria Li-Ion 48V / 12.800mAh
 • Autonomia: 65 a 130 quilòmetres
 • Càrrega suportada: 120 kg

Les millors ofertes per aconseguir el FIIDO M1 Pro mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

FIIDO M1 Pro

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top