FIIDO M1 és una bicicleta elèctrica amb cos plegable fabricada en alumini i té un pes de de 25 kg. La Fiido M1 sense plegar té unes mesures de 172 cm de llarg i un metre d'alçada més o menys incloent el manillar i el selló. I plegada en només 96 cm, l'altura en 80 cm i l'amplada, ja que es plega cap a una banda, passa a ser de 45 cm.

FIIDO M1

El Fiido M1 té un motor de 250W de baix consum energètic i un major toc de sortida que et ajudés a sortejar situacions difícils. Compta amb doble fre de disc, i encara que són de cable i no hidràulics. Inclou sistema de amortiguació del darrere i davantera i canvi de marxes Shimano de 7v amb un plat.

En l'apartat de les bateries el M1 vam trobar una 36v 12.5mAh tenen una autonomia de fins a 100Km depenent de la manera d'ús, té 3 modes de motor i amb un temps de càrrega de 9 hores des de zero.

FIIDO M1

La M1 té unes llandes de 20 polzades equipades amb pneumàtics de 4 polzades de gruix perquè no et preocupis pel terreny. Autonomia de fins a 100 km, i suport de fins a 500 cicles de càrrega sense problema.

El Fiido M1 posseeix pedals i cadena perquè puguis usar-la com una bici de muntanya estàndard en qualsevol moment. Té llum LED davantera, amortidor del darrere, botzina, port de càrrega USB, pantalla LED amb indicador de velocitat i estat de càrrega. I a la banda de dret de la M1 té un botó de canvi de marxes i en aquest lateral comptem també amb l'accelerador de palanca.

FIIDO M1

característiques

  • Motor de 250W
  • Aconsegueix fins a fins a 31 km / h
  • Llandes de 20 polzades
  • Transmissió de 7 velocitats
  • Bateria de 125.000 mAh i 36V
  • Autonomia de fins a 100 km
  • Discos de fre a les dues rodes
  • Extres com llum LED davantera, amortidor del darrere, botzina, port de càrrega USB, pantalla LED amb indicador de velocitat i estat de càrrega

Les millors ofertes per aconseguir el FIIDO M1 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

FIIDO M1

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top