El FIMI X8 Mini té unes característiques molt interessant, per la qual cosa no li falta de res de res. Les seves dimensions són d’unes cotes molt reduïdes i els seus pes no supera els 250 grams (245 grams). Menys pes més i millors prestacions! T’ofereix la possibilitat de volar-ho en llocs mes insospitats, urbans i amb alguna restriccions físiques. A més, podràs posar-li filtres de colors a la càmera sense sobrepassar el seu pes màxim.

FIMI X8 Mini

Compta amb una càmera amb un sensor SONY CMOS 1 / 2.8 polzades de resolució màxima en 4k a 30 fps amb un bitrate de 100 Mbps. Compta amb la tecnologia d’imatge HDR, angle de visió de 80º, perfil pla F-log, fotos DNG RAW i utilitza el codec HEVC 265. Té un estabilitzador de 3 eixos en la càmera, amb el qual podràs tenir una estabilització d’imatge molt bona amb els moviments mes vertiginosos.

FIMI X8 Mini

El FIMI X8 Mini, compta amb una bateria de 2 cel·les de ions de liti, la qual et permetrà una autonomia de 30 min. Hi ha una opció de bateria pro amb una mica més de bateria de 30 min fins a 32 min.

FIMI X8 Mini

Pel demas, el FIMI X8 Mini, la seva transmissió és per ràdio utilitzant la banda de 5,8 Ghz amb el protocol de TDMA, ja utilitzada en el X8 ES 2020 però molt millor. Segons la marca, et permetrà un rang d’operacion de 8 kms. La transmissió per poder ser utilitzada a Europa ha estat limitada a 25 mW per regulacions de la CE.

Les millors ofertes per aconseguir el FIMI X8 Mini mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

FIMI X8 Mini

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top
Scroll to Top