El tv Box Gocomma X99 Mini 6K, un dispositiu que ve amb unes característiques més que suficients per satisfer les necessitats de tot tipus d’usuaris i que ara a més trobarem a la venda per un gran preu. Per qui no ho sàpiga Gocomma és una de les marques que ens arriben del mercat asiàtic que al costat d’altres com Alfawise, lluiten per prendre-li un tros de pastís al grup d’empreses de Xiaomi i competir en el mercat europeu.

Gocomma X99 Mini 6K TV Box

En el seu interior ens trobem amb un maquinari competent com és el processador Allwinner H6 compost per quatre nuclis ARM Cortex-A53 a freqüències de 1.5GHz, al que acompanya una gràfica ARM Mali T720 que permet la descodificació de vídeo H.265 i VP9, a més de ser compatible amb reproduccions de vídeo en resolucion 4K a 60 fotogrames per segon o de fins i tot 6K a 30 fotogrames per segon. Pel que fa a memòria ens trobem amb 4GB de RAM que es completen amb una capacitat de 32GB d’emmagatzematge o una capacitat de 64 GB, per descomptat ambdues ampliables mitjançant targeta de memòria micro SD.

Gocomma X99 Mini 6K TV Box

Quant al disseny ve en una caixa quadrada molt similar en grandària a la resta ja que mesura 8,50 × 8,50 × 2,00 cm i pesa tan sol uns 100 grams, en aquest TV Box es juga amb dues tonalitats de negre destacant a les cantonades unes zones brillants així com al centre del dispositiu, en què es troba un cercle concèntric també brillant i que destaca sobre el negre setinat que recobreix la caixa, a la part inferior es troba serigrafiat en groc el model de l’TV Box mentre que el 6K aquesta marcat en vermell. Com ja és habitual al costat del TV Box rebrem l’adaptador de corrent, el cable HDMI i un control remot per poder navegar i moure’ns per les diferents pantalles i menús del dispositiu.

Gocomma X99 Mini 6K TV Box

Aquest TV Box ve equipat amb Android 9.0 com a sistema operatiu de manera que podrem instal·lar-li i gaudir de qualsevol de les aplicacions disponibles per al sistema operatiu de Google, tant de reproducció, jocs, com de xarxes socials o qualsevol altre tema. En el terreny de la connectivitat, l’Gocomma X99 mini tampoc decep, ja que ve equipat amb una targeta de xarxa sense fil de doble banda 802.11 a / b / g / n /, també incorpora un port de xarxa Ethernet RJ 45 per a la connexió per cable a velocitats 10/100, un port USB 3.0, un port USB 2.0, pren AV analògica, sortida d’àudio digital SPDIF, port HDMI 2.0 i el ja citat lector o slot per a targetes de memòria.

Gocomma X99 Mini 6K TV Box 4GB/64GB

Gearbest 39€AQUIACTUALITZAT

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top