Himo és una marca de Xiaomi, la qual sembla decidida a inundar el mercat de les bicicletes elèctriques amb models que s’adeqüen a cadascuna de les necessitats dels compradors. Sota la submarca Himo, acaba de llançar un nou model, el Himo Z20, una bicicleta elèctrica plegable amb 250 W de potència i fins a 80 quilòmetres d’autonomia.

Himo Z20

La bicicleta elèctrica Himo Z20 aquesta plantejada per atraure una gran varietat de clients ja que s’ajusta a el perfil de molts usuaris. Gràcies a un quadre d’alumini i a les rodes de 20 polzades, el seu pes final és de 21,6 quilograms mica inferior a la mitjana de les bicicletes elèctriques similars que estan a la venda a mercat.

El sistema de plegat en tres passos, en què només cal retirar el sistema de bloqueig de el marc i el de l’vastago de l’manillar, permet que pugui ser transportada amb una relativa facilitat, prou per poder pujar-la als mitjans de transport públics o posar-la al maleter d’un cotxe.

Compta amb un motor elèctric situat a la boixa de la roda del darrere que ofereix una potència de 250 W i que s’alimenta d’una bateria de 360 Wh extraïble situada a l’interior de l’tub horitzontal de el quadre. Si bé segons Himo és capaç d’arribar fins a 80 quilòmetres d’autonomia amb cada càrrega, amb el consum mitjà que s’anuncia, 6,5 Wh / km, l’autonomia real es redueix a 55 quilòmetres.

Himo Z20

La velocitat màxima que es pot assolir amb el motor elèctric en marxa és de 25 km / h. Des de la pantalla de l’manillar pot configurar una manera Eco i una manera Sport que canvien l’ajuda que el ciclista rep de l’motor i també l’autonomia.

El motor assisteix a la pedalada quan el ciclista inicia la marxa. En les especificacions generals de el model destinat a el mercat mundial s’anuncia que inclou un accelerador amb el qual moure la bicicleta sense necessitat de fer força sobre els pedals. No obstant això, aquest component no és legal a Europa perquè pugui ser considerada una bicicleta pedelec, de manera que és probable que les comandes destinades a la Unió Europea no ho incorporin.

Himo Z20

La tija de el selló incorpora una solució exclusiva d’aquest model: una bomba d’aire completa oculta en el tub. Una eina que en moltes ocasions és complicada de portar en aquest tipus de bicicletes amb el quadre reduït. Inclou frens de disc davanters i posteriors amb accionament hidràulic i canvi Shimano de sis marxes.

Les millors ofertes per aconseguir el Himo Z20 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Himo Z20

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

VIDEO

Scroll to Top
Scroll to Top