Arriba l’Honor Band 6 als mercats internacionals carregat de funcions útils per al seguiment de la nostra activitat física i esportiva, juntament amb elements per mantenir un control de la nostra salut i altres característiques addicionals per controlar elements i notificacions rebis a aquest mòbil.

Honor Band 6

Pel que fa a el disseny, la nova SmartWatch presenta un disseny de pantalla rectangular. Es tracta d’un panell AMOLED de 1.47 polzades amb vores lleugerament corbats (2.5D) i una resolució de 194 x 368 píxels. Presenta un botó físic vermell al lateral, però el seu maneig i navegació es basa principalment en gestos amb el dit.

Honor Band 6 integra en el seu interior tots els sensors necessaris per al seguiment de la nostra activitat física i entrenaments (entre els quals es troben un acelerometro i un giroscopi). Juntament amb l’anterior, integra un sensor especialitzat per al monitoratge de freqüència cardíaca, el qual pot estar actiu durant les 24 hores de el dia. De la mateixa manera ofereix la funció de mesurament d’oxigen en sang (SpO2).

Honor Band 6

A través dels seus sensors, Honor Band 6 admet el rastreig de fins a 10 maneres esportius. També ofereix suporta a la funció de mesurar la qualitat del nostre son. Per al públic femení integra una funció de monitorització de l’cicle menstrual. També és compatible amb assistent de veu per a certs ordres.

Integra una bateria amb 180 mAh de capacitat, la honor Band 6 pot oferir una autonomia total de fins a 14 dies amb un ús típic. La càrrega de el dispositiu es fa a través d’un port magnètic. Per connectar al nostre telèfon, el wereable disposa de connectivitat Bluetooth 5.0.

Honor Band 6

Les millors ofertes per aconseguir el Honor Band 6 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Honor Band 6

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

Scroll to Top
Scroll to Top