Sens dubte Huawei ha anat guanyant terreny fora de l'àmbit de la tecnologia mòbil i no té res a témer a la competència de portàtils o accessoris per a smartphones. Ara arriba de la mà de el nou gadget Huawei Band 6, un model que s'inspira en la polsera homònima d'Honor.

Huawei Band 6

Sense mes marrada el més destacable d'aquesta polsera és la pantalla. Una pantalla amb una mida de 1,47 polzada s o amb una resolució de 194 x 368 píxels. Una smartband que en comparació a les altres, no és gens petita, arribant a el límit de ser un SmartWatch.

A més, té un panell amb tecnologia OLED, un detall que el fa destacar quant a la seva econòmic preu. La corretja de l'Huawei Band 6, una corretja de silicona i no intercanviable amb un disseny molt discret i fins sofisticat!

Huawei Band 6

Aquesta smartband Huawei Band 6, compta amb una de les bateries més destacable de la seva categoria de polseres i rellotges de Huawei, com ho fa en els seus smartphones. Gràcies al seu gran bateria compta amb una autonomia de fins a 2 setmanes reals! Per a la càrrega de l'aquesta smartband compta amb un cable USB de tipus A amb un connector magnètic.

La polsera, porta a el mes alt nivell la smartband, ja que s'assembla més a un SmartWatch mes a que a una smartband. Tenint una molt bona autonomia digna d'un SmartWatch, un preu molt assequible, amb una molt bona qualitat de pantalla i una estètica molt discreta.

Les millors ofertes per aconseguir el Huawei Band 6 mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Huawei Band 6

Sense despeses d'enviament o amb les despeses d'enviament incloses en els preus. El preu pot variar segons impostos.

VIDEO

Scroll to Top
Scroll to Top