Fa molt poc temps que la Honor Band abril va sortir al mercat, i avui presentarem la versió runner, l’Huawei Honor band 4 la diferencnia entre tots dos aquesta en els sensors i els acabats, ja que per exemple l’edicion running no compta amb sensor cardíac cosa que redueix el seu cost de venda, el que no converteix a una edició millor que l’altra sinó en models diferents destinats a diferents usuaris.

Huawei Honor Band 4 Running Edition

Tot i no tenir un sensor cardíac l’Huawei Honor Band 4 Running Edition serà capaç de supervisar els nostres esforços en cursa de forma professional, aportant dades de vital importància per millorar el nostre rendiment com són la freqüència de pas, la longitud de la gambada, el manera d’aterratge, l’angle de oscilacion, l’impacte contra el terra, el temps de contacte amb el terra i la força i tipus de trepitjada. Sens dubte es tracta d’una de les millors versions dins del seu rang de preu dissenyada per als amants del running.

Ve amb una una pantalla Amoled de 0,5 polzades. I en el seu interior compta amb una bateria de 77 mAh que ens ofereix una autonomia amb un ús normal d’uns 12 dies i que de cap manera espera arribaria als 20 dies aproximadament, aquesta bateria estarà totalment carregada en tot just 2 hores, i hem d’esmentar que és compatible tant amb Android com amb IOS pel que podràs treure-li el màxim rendiment independentment del telèfon que utilitzis.

Huawei Honor Band 4 Running Edition

A més, podrem utilitzar-lo en diverses ubicacions ja que al costat de la polsera rebrem una corretja (del color pel que optem) per situar-la al canell, un sivella per fixar-la a la sabata o esportiva, i el carregador USB per a la recàrrega de la bateria del monitor. Amb un pes de tot just 17 grams la Huawei Honor Band 4 Running Edition és tan lleugera que resulta d’allò més còmoda a l’hora de portar-la i no molesta en absolut, ni al canell ni a la sabata.

Huawei Honor Band 4 Running Edition

Gearbest 23€AQUINOU
Banggood 36€AQUIACTUALITZAT

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

Scroll to Top
Scroll to Top