Amb el nou Huawei Watch GT 2 Pro Sport Edition aconseguiràs tot el que desitges, un model elegant i amb una capacitat d'ús com no havies imaginat. Així, aquest model compta amb una pantalla de 1.39 "AMOLED, la millor capacitat de connexió mitjançant Bluetooth v5.1.

Pel que fa a sensors de monitorització compta amb els següents: sensor acelerometro, sensor giroscopi, sensor geomagnètic, sensor òptic de freqüència cardíaca, sensor de llum ambiental, sensor de Pressió d'Aire i sensor capacitiu.

Huawei Watch GT 2 PRO

Aquest model compta amb una interessant pantalla AMOLED de 1.39 ", una de les pantalles amb més qualitat de visió que trobaràs en aquest moment. Podràs visualitzar còmodament l'hora, la informació sobre el teu estat i la teva activitat diària sense cap problema.

El SmartWatch Huawei Watch Gt 2 Pro és un model pensat per al teu dia a dia. Així, aquest nou SmartWatch d'Huawei és un dels millors per als esportistes. Et proporcionés dades completes de la teva pràctica esportiva com la freqüència cardíaca, la velocitat mitjana i tot el que necessites per a la pràctica esportiva.

Huawei Watch GT 2 PRO

I perquè el puguis adaptar-lo a qualsevol dels esports que estiguis practicant, aquest model té mes de 100 maneres esportius perquè pugui adaptar perfectament al que estiguis fent: des de la pràctica d'esports com el golf a sortir a córrer, tot el que et proposis ho podràs tenir al teu canell.

També et pot indicar la intensitat del teu entrenament i t'ensenya el temps de recuperació que necessites perquè la teva aptitud fisica torni a la recuperació total després de l'exercici. Amb la seva funció Route Back, aquest model registra la ruta del teu viatge i utilitzar GPS per poder marcar la posició amb una major precisió. Podràs utilitzar la ruta en temps real i saber per on has de tornar.

Huawei Watch GT 2 PRO

Té una bateria de gran capacitat, aquest model t'ofereix fins a 2 setmanes de durada que et proporcionen energia contínua per a una vida eficient. Amb només 5 minuts de càrrega ràpida sense fil, que et permet usar-lo durant 10 hores.

I amb la seva connexió bluetooth v5.1 podràs connectar el teu telèfon, podent rebre, rebutjar o silenciar trucades i consultar l'historial directament al teu rellotge.

Les millors ofertes per aconseguir el Huawei Watch GT 2 PRO mes barat i amb el millor preu mínim a continuació.

Huawei Watch GT 2 PRO

Sense despeses d’enviament o amb les despeses d’enviament incloses en els preus.

VIDEO

Scroll to Top